Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΔιάκριση για την International Publications Ltd
Strongest Companies in Greece

Διάκριση για την International Publications Ltd

Με βάση το ICAP Rating Score, η εταιρεία International Publications LTD c/o Greek Travel Pages (GTP) εντάχθηκε στην κοινότητα “Strongest Companies in Greece”. Η διάκριση αυτή διευκολύνει σημαντικά τις συναλλαγές […]

Με βάση το ICAP Rating Score, η εταιρεία International Publications LTD c/o Greek Travel Pages (GTP) εντάχθηκε στην κοινότητα “Strongest Companies in Greece”. Η διάκριση αυτή διευκολύνει σημαντικά τις συναλλαγές της εταιρίας εντός και εκτός Ελλάδας, δεδομένου ότι την κατατάσσει στην ομάδα εταιριών με πολύ χαμηλό πιστωτικό κίνδυνο.

Οι “Strongest Companies in Greece” είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (rating scores) της ICAP Group. Η ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα “Strongest Companies in Greece” έχει μόνο μια στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

H κα Μαρία Θεοφανοπούλου, διαχειρίστρια της International Publications LTD. και εκδότρια του Greek Travel Pages (GTP), δήλωσε σχετικά: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την τουριστική αγορά που υποστηρίζει το έργο του GTP εδώ και 36 χρόνια. Χωρίς αυτή την υποστήριξη δεν θα μπορούσαμε να συντηρήσουμε τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων που υπάρχει σήμερα και καλύπτει όλο το φάσμα του Ελληνικού τουρισμού. Εύχομαι η νέα χρονιά να σημάνει την αρχή της ανάκαμψης και την ανάδειξη νέων ιδεών και πρακτικών στον τουρισμό, οι οποίες θα επαναφέρουν τον κλάδο σε πορεία ανάπτυξης”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024