Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΈνθετο σε αμερικάνικη εφημερίδα εξυμνεί την Ελλάδα

Ένθετο σε αμερικάνικη εφημερίδα εξυμνεί την Ελλάδα

Τα επιτεύγματα, αλλά και τις ομορφιές της χώρας μας εξυμνούσε την περασμένη εβδομάδα σε δωδεκασέλιδο ένθετο της, η μεγάλη αμερικάνικη εφημερίδα `USA Today`

Τα επιτεύγματα, αλλά και τις ομορφιές της χώρας μας εξυμνούσε την περασμένη εβδομάδα σε δωδεκασέλιδο ένθετο της<...>, η μεγάλη αμερικάνικη εφημερίδα `USA Today`.

Όπως ήταν φυσικό, ο υπεύθυνος έκδοσης του ενθέτου στάθηκε κυρίως στην άψογη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, ενώ εξήρε τις μεγάλες νεοδημιουργηθείσες επιχειρηματικές και επενδυτικές προοπτικές της χώρας.

Μάλιστα, το κεντρικό άρθρο αναφέρει ότι το 2004 αποτέλεσε μια καταπληκτική χρονιά για την Ελλάδα, αφού κατόρθωσε να διοργανώσει ασφαλείς και άψογους Ολυμπιακούς Αγώνες, παρουσιάζοντας τόσο την αρχαία της κληρονομιά όσο και το σύγχρονο πρόσωπό της, αποσπώντας έτσι τους επαίνους της παγκόσμιας κοινότητας, ενώ ήδη είχε προκαλέσει τον διεθνή θαυμασμό με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού κυπέλλου ποδοσφαίρου από την εθνική της ομάδα.

Ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής δηλώνει ότι “το 2005 θα αποτελέσει έτος ανταγωνιστικότητας και `επανάστασης ποιότητας` για την Ελλάδα στη παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών, που θα προσδώσουν μια νέα δυναμική στην ελληνική οικονομία”. Στόχος μας είναι να καταστήσουμε την Ελλάδα περισσότερο ανταγωνιστική, να προσελκύσουμε ξένες επενδύσεις, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας και να αναπτύξουμε την ελληνική περιφέρεια”, όπως σημείωσε ο κ. Καραμανλής.

Ο Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος επισημαίνει ότι “η διοργάνωση των πετυχημένων Ολυμπιακών Αγώνων προσέδωσε στην Ελλάδα πολύτιμη εμπειρία και αυτοπεποίθηση και απέδειξε ότι μεσαίου μεγέθους χώρες, όπως η Ελλάδα είναι σε θέση να αναλάβουν επιτυχώς και με πλήρη ασφάλεια διοργανώσεις παγκοσμίας εμβέλειας”. Ο κ. Ρουσόπουλος προσθέτει ότι “η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων συνέβαλε στην ώθηση της οικονομικής ανάπτυξης που θα συνεχιστεί και την μεταολυμπιακή περίοδο σε τομείς των υποδομών, κατασκευών, ναυτιλίας, τουρισμού, και των τηλεπικοινωνιών”.

Ακόμα, στο ένθετο περιλαμβάνονται και άλλα άρθρα για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, για την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας που χαρακτηρίζεται ως ηγέτιδα οικονομική δύναμη των Βαλκανίων και για την αναβάθμιση των υποδομών της χώρας με έμφαση σε μεγάλα έργα όπως το Μετρό και η γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Προβάλλονται, επίσης η εκπαιδευτική και πολιτιστική πολιτική της χώρας, οι εξελίξεις στον ενεργειακό χώρο (πετρέλαια, φυσικό αέριο) στον κλάδο τροφίμων (ελληνικά κρασιά, ελαιόλαδο, οργανικές καλλιέργειες) και στον τραπεζικό τομέα, καθώς και οι προτεραιότητες του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, που στοχεύει στην αύξηση των ξένων τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα από 13 σήμερα, σε 18 εκατ. την επόμενη τετραετία.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι διαφημίζονται, δημόσιοι οργανισμοί, τράπεζες και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024