Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕξειδικευμένο κανάλι προβολής από την Thinkdigital
Business as usual!

Εξειδικευμένο κανάλι προβολής από την Thinkdigital

Η Thinkdigital δίνει από σήμερα τη δυνατότητα επικοινωνίας με περισσότερους από 550.000 επαγγελματίες που επισκέπτονται καθημερινά για τη δουλειά τους κάποιο από τα επαγγελματικά sites του εξειδικευμένου καναλιού στόχευσης Business […]

Η Thinkdigital δίνει από σήμερα τη δυνατότητα επικοινωνίας με περισσότερους από 550.000 επαγγελματίες που επισκέπτονται<...> καθημερινά για τη δουλειά τους κάποιο από τα επαγγελματικά sites του εξειδικευμένου καναλιού στόχευσης Business Professionals.

Το νέο κανάλι στόχευσης απαρτίζουν μερικά από τα δημοφιλέστερα σχετικά ελληνικά Online Μέσα, όπως το kariera.gr, το taxheaven.gr, το marketingweek.gr, το traveldailynews.gr, το insuranceworld.gr, το farmakeutikoskosmos.gr και το hrima.gr.

To Business Professionals, αποτελεί το κατάλληλο διαφημιστικό περιβάλλον για επικοινωνία B2C προϊόντων και υπηρεσιών που απευθύνονται σε ένα upmarket κοινό, αλλά και για την προώθηση B2B υπηρεσιών που στοχεύουν στους decision-makers της κάθε εταιρείας.

Η Thinkdigital, είναι το μεγαλύτερο δίκτυο Ψηφιακών Μέσων στην Ν.Α. Ευρώπη. Παρέχει σε διαφημιστές και διαφημιζομένους υπηρεσίες που επιτρέπουν τη στοχευμένη επικοινωνία με τα κοινά που τους ενδιαφέρουν. H Thinkdigital είναι επίσης ο επίσημος αντιπρόσωπος διαφήμισης του MSN, των προϊόντων Windows Live, στην Ν.Α. Ευρώπη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024