Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ “Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα” από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης ταξίδεψε στον κυπριακό Τύπο
Προώθηση προορισμού

Η “Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα” από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης ταξίδεψε στον κυπριακό Τύπο

Παράλληλα, ιδιαίτερα θετικός ήταν και ο αντίκτυπος που είχε η συμμετοχή της περιφέρειας στην 9η Athens International Tourism & Culture Expo (AIT) 2022, κατά τη διάρκεια της οποίας συμμετείχε σε πολλές B2B συναντήσεις με εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου.

Μια θετική και αυθεντική εικόνα της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης παρουσιάστηκε σε κυπριακά ΜΜΕ από τους δημοσιογράφους που συμμετείχαν στο προωθητικό Press Trip, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τουριστικής καμπάνιας της ΠΑΜΘ με κεντρικό μήνυμα “Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα”.

Ο 4 εκπρόσωποι των πιο σημαντικών ομίλων ΜΜΕ της Κύπρου, οι οποίοι συμμετείχαν στην εν λόγω περιήγηση που διοργάνωσε η Choose Strategic Communications Partner για λογαριασμό της ΠΑΜΘ από τις 24/9 έως και τις 29/9/2022, έμειναν ενθουσιασμένοι από το απολαυστικό αυτό βιωματικό ταξίδι και κατέγραψαν την εμπειρία τους στα μέσα που εργάζονται. Με αφιερώματα και άρθρα τους στο Down Town, καθώς και στα online portals tothemaonline.com και city.sigmalive.com, εκθείασαν τις ομορφιές καθώς και τον φυσικό και πολιτιστικό πλούτο της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας- Θράκης, προβάλλοντας την ως έναν ιδιαίτερα φιλόξενο και ξεχωριστό ταξιδιωτικό προορισμό. Την καρδιά των ταξιδευτών έκλεψαν μέρη, όπως το Δέλτα του Έβρου και οι πόλεις της Αλεξανδρούπολης, της Κομοτηνής, της Καβάλας και της Ξάνθης, τα ιστορικά μνημεία της περιοχής –όπου ξεχώρισε η Αρχαία πόλη των Φιλίππων-, οι παραδοσιακοί οικισμοί, όπως το Σουφλί, τοπικά οινοποιεία, αλλά και τοπία απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, όπως το σπήλαιο του Αγγίτη. Οι εικόνες που αποτυπώθηκαν έγιναν το όχημα για μια πολύ θετική προβολή της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης στα Μέσα της Κύπρου.

Παράλληλα, στα πλαίσια της υλοποίησης της βασικής επικοινωνιακής τουριστικής καμπάνιας με κεντρικό μήνυμα “Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα”, ιδιαίτερα θετικός ήταν και ο αντίκτυπος που είχε η συμμετοχή της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης στην 9η Athens International Tourism & Culture Expo (AIT) 2022. Κατά τη διάρκειατης έκθεσης η ΠΑΜΘ συμμετείχε ενεργά σε πολλές εποικοδομητικές B2B συναντήσεις με σημαντικούς εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου.

Κεντρικός στόχος και των δύο προωθητικών αυτών πρωτοβουλιών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ήταν να αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ευρύτερης περιοχής όσο και των ανθρώπων της φέρνοντας στο προσκήνιο μια Ελλάδα αναλλοίωτη που μπορεί να αποτελέσει σπουδαίο τουριστικό πόλο έλξης και τις 4 εποχές του χρόνου.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

06/12/2022
05/12/2022
02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022
29/11/2022