Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Thinkdigital προσφέρει λύση Ηλεκτρονικής Προβολής για το πρόγραμμα Digi-Lodge

Η Thinkdigital προσφέρει λύση Ηλεκτρονικής Προβολής για το πρόγραμμα Digi-Lodge

Η Thinkdigital συμμετέχει ενεργά στην ενέργεια Ηλεκτρονικής Προβολής και Προώθησης Τουριστικών Μονάδων του προγράμματος επιδότησης Digi-Lodge με την εξειδικευμένη λύση Travellers Channel. Μέσω του Travellers Channel παρέχεται η δυνατότητα αποτελεσματικής […]

Η Thinkdigital συμμετέχει ενεργά στην ενέργεια Ηλεκτρονικής Προβολής και Προώθησης Τουριστικών Μονάδων του προγράμματος<...> επιδότησης Digi-Lodge με την εξειδικευμένη λύση Travellers Channel.

Μέσω του Travellers Channel παρέχεται η δυνατότητα αποτελεσματικής επικοινωνίας με δυνητικούς ταξιδιώτες στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό τη στιγμή που αυτοί αναζητούν πληροφορίες για συγκεκριμένους προορισμούς.

Το Travellers Channel αποτελείται από τα πλέον δημοφιλή sites Ταξιδιών, Τουρισμού και Μετεωρολογικών Προβλέψεων στην Ελλάδα και στον κόσμο όπως τα: Airtickets.gr, Weather.com, Travelstories.gr, Travelforall.gr, Orbitz.com, Cheaptickets.com.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024