Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝέα συνεργασία της Swissport με την Daihatsu

Νέα συνεργασία της Swissport με την Daihatsu

Τη νέα τους συνεργασία στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα αεροδρόμια της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου Κρήτης, που προβλέπει την καθημερινή προβολή της Daihatsu μέσω του σύγχρονου στόλου λεωφορείωντης […]

Τη νέα τους συνεργασία στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα αεροδρόμια της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου Κρήτης, που προβλέπει την καθημερινή προβολή της Daihatsu μέσω του σύγχρονου στόλου λεωφορείων<...>της Swissport στους παραπάνω αερολιμένες ανακοίνωσαν χτες οι δύο εταιρίες. Αξίζει να αναφερθεί πως με τα οχήματα της, η Swissport μετακινεί καθημερινά χιλιάδες επιβάτες μεταξύ των τριών αεροσταθμών και των δεκάδων αεροσκαφών που εξυπηρετεί.

H Daihatsu, μια από τις πλέον πρωτοπόρες και μακροβιότερες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο, ιδρύθηκε στην Oσάκα της Iαπωνίας το 1907 και φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια ζωής της, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων πελατών ανά τον κόσμο.

Η Swissport, από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς φορείς επίγειας εξυπηρέτησης αεροπορικών εταιριών, με εμπειρία 40 ετών στο χώρο, δραστηριοποιείται μετά και την πρόσφατη έναρξη εργασιών στην Ιαπωνία, σε 42 πλέον χώρες και σε περισσότερα από 180 αεροδρόμια και εξυπηρετεί περισσότερες από 600 αεροπορικές εταιρίες ανά τον κόσμο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024