Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέο ολοκληρωμένο re-branding για το Capsis στην Κρήτη

Νέο ολοκληρωμένο re-branding για το Capsis στην Κρήτη

Το χειμώνα του 2006/7 η εταιρία Capsis Hotels & Resorts ανακαίνισε και ανακατασκεύασε ριζικά το ξενοδοχείο στην Κρήτη, μετατρέποντάς το από ένα συνεδριακό ξενοδοχείο σε ένα πολυτελές VIP resort, το […]

Το χειμώνα του 2006/7 η εταιρία Capsis Hotels & Resorts ανακαίνισε και ανακατασκεύασε ριζικά το ξενοδοχείο στην Κρήτη, μετατρέποντάς το από ένα συνεδριακό ξενοδοχείο σε ένα πολυτελές VIP resort, το οποίο άνοιξε τις πύλες του το Μάιο<...>του 2007. Το, μέχρι προσφάτως γνωστό, Capsis Resort Crete, ονομάζεται πλέον OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort και βρίσκεται σε μια ιδιωτική χερσόνησο στην Αγία Πελαγία, 20 λεπτά από την πόλη του Ηρακλείου και το διεθνές αεροδρόμιο. Αυτό είναι το όνομα που θα χρησιμοποιείται για το resort ύστερα από ένα διαφημιστικό spec, το οποίο πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2007.

Οι διαφημιστικές εταιρίες οι οποίες έλαβαν μέρος στο spec για το re-branding του ξενοδοχείου ήταν οι εξής:

  • JNL+
  • PAUSE People
  • AM Design
  • DK Associates

Η διαφημιστική εταιρία που κέρδισε τον λογαριασμό είναι η AM Design της διαφημίστριας Anna Moody με πρόταση για branding ξενοδοχείου της Κρήτης σε OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort.

Η εταιρία DK Associates με έδρα της το Λονδίνο, κέρδισε το λογαριασμό για τις δημόσιες σχέσεις και Μάρκετινγκ της εταιρίας στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο λόγος για τη ριζική μεταμόρφωση και ανακατασκευή του ξενοδοχείου, είναι η επιθυμία της εταιρίας Capsis Hotels & Resorts, να προσφέρει στους πελάτες της ένα νέο και πολυτελή προορισμό, διαφορετικό απΆ ότι έχει έως τώρα να επιδείξει η Ελλάδα. Το σχέδιο της ανακατασκευής ολοκληρώθηκε σε έξι μήνες, χρόνος ρεκόρ, και συνολικά κόστισε 25 εκατ. ευρώ.

Το OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort ανήκει στην αλυσίδα Capsis Hotels and Resorts, στην οποία ανήκουν και οι εξής δύο ιδιοκτησίες:


  • Το SOFITEL CAPSIS HOTEL RHODES & CONVENTION CENTRE ΅ΆMARIKA CAPSIS 2000ΆΆ, στην Ιξιά της Ρόδου. Το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο συνεδριακό κέντρο στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη με συνολική συνεδριακή χωρητικότητα 8.000 ατόμων σε 100 συνεδριακές αίθουσες πολλαπλών χρήσεων.
  • Το CAPSIS ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στο Μαρούσι Αθηνών. Ένας πολυχώρος στο νέο επιχειρηματικό κέντρο των Αθηνών, με οκτώ αίθουσες συνεδριάσεων, συνολικής χωρητικότητας έως 800 ατόμα.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024