Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟλοκληρωμένο πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το Βόρειο Αιγαίο

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το Βόρειο Αιγαίο

Ημερίδα διοργανώνει το Σάββατο 21 Ιουνίου, στη Χίο, το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο, μαζί με τη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με θέμα “Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής για το Βόρειο Αιγαίο”. Η ημερίδα […]

Ημερίδα διοργανώνει το Σάββατο 21 Ιουνίου, στη Χίο, το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο, μαζί με τη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με θέμα<…> “Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής για το Βόρειο Αιγαίο”. Η ημερίδα έχει στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των τοπικών φορέων και του κοινού για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος του Βορείου Αιγαίου.

Στην Ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό οι υφυπουργοί Υγείας και Πρόνοιας, Ελπίδα Τσουρή και Ανάπτυξης, αρμόδιος για θέματα τουρισμού, Δημήτρης Γεωργακόπουλος, ενώ ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού, Δημήτρης Γεωργαράκης, θα αναπτύξει το θέμα “Εθνική και Περιφερειακή Τουριστική Πολιτική”.

Η προώθηση του τουριστικού προϊόντος του Βορείου Αιγαίου συγκαταλέγεται στις πρώτες προτεραιότητες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και στο πλαίσιο αυτό έχει περιληφθεί στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2000-2006, η χρηματοδότηση δράσεων τουριστικής προβολής.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η υλοποίηση του προγράμματος τουριστικής προβολής για το 2003, η οποία ξεκίνησε από τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τις προτάσεις marketing plan, που εκπονήθηκε, ενώ παράλληλα ολοκληρώνονται οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την οριστικοποίηση των αντίστοιχων δράσεων της επόμενης διετίας 2004-2005.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024