Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣτην TMA το e-branding των Διευθυντών Ξενοδοχείων
Travel Media Applications

Στην TMA το e-branding των Διευθυντών Ξενοδοχείων

Την ανάπτυξη και δημιουργία ιστοσελίδας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων και των Συλλόγων – Μελών της με παράλληλη δημιουργία «on line branding» έχει αναλάβει να πραγματοποιήσειη εταιρία Travel Media Applications. […]

Την ανάπτυξη και δημιουργία ιστοσελίδας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων και των Συλλόγων – Μελών της με παράλληλη δημιουργία «on line branding» έχει αναλάβει να πραγματοποιήσει<...>η εταιρία Travel Media Applications.

Ειδικότερα, το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός website «ομπρέλα», που θα έχει μια ξεκάθαρη και αναγνωρίσιμη ταυτότητα της Ομοσπονδίας και των Συλλόγων – Μελών της. Έτσι, η Travel Media Applications ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση δικτυακού τόπου της Ομοσπονδίας και των Συλλόγων της στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κρήτη, Κέρκυρα και κάθε νέου Συλλόγου που θα προστίθεται.

Το site αυτό θα λειτουργεί ως μία πλατφόρμα, όπου θα παρουσιάζονται όλες οι δραστηριότητες της Ομοσπονδίας, τα νέα της, η σχετική νομοθεσία που διέπει τον κλάδο, ενώ παράλληλα θα δίνει τη δυνατότητα στους υπάρχοντες Συλλόγους-μέλη της, αλλά και σε κάθε καινούργιο Σύλλογο-μέλος που θα προκύπτει να αποκτάει το δικό του Site, σύμφωνα με τις προδιαγραφές branding της Ομοσπονδίας.

Τα μέλη των Συλλόγων θα μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω ενός Forum και να ανταλλάσουν τεχνογνωσία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024