Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & Προβολή«Ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας χωρίς σχέδιο»
Παρασκευάς Ιωάννης – Βουλευτής Δωδεκανήσων ΠΑΣΟΚ

«Ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας χωρίς σχέδιο»

«Βέβαιος» για την έλλειψη ευαισθησίας των σημερινών κυβερνώντων, δηλώνει ο βουλευτής Δωδεκανήσων κ. Ιωάννης Παρασκευάς, και συνεχίζει: «…δεν μου προξενούν καμία έκπληξη οι διάφορεςαποφάσεις, που θίγουν αρχές, αξίες, σύμβολα. Που […]

«Βέβαιος» για την έλλειψη ευαισθησίας των σημερινών κυβερνώντων, δηλώνει ο βουλευτής Δωδεκανήσων κ. Ιωάννης Παρασκευάς, και συνεχίζει: «…δεν μου προξενούν καμία έκπληξη οι διάφορες<...>αποφάσεις, που θίγουν αρχές, αξίες, σύμβολα. Που να φανταζόταν ο Χάρης ο Λίνδιος όταν κατασκεύαζε τον Κολοσσό της Ρόδου, ότι κάποιοι απόγονοι του θα τον χρησιμοποιούσαν για διαφήμιση μπαταριών».

Παράλληλα, σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει, όπου το υπουργείο πολιτισμού έναντι 250.000 ευρώ επέτρεψε σε εταιρεία να χρησιμοποιήσει την εικόνα του Κολοσσού της Ρόδου ο κ. Παρασκευάς, αναρωτιέται: «αναρωτιέται ο απλός πολίτης πότε άραγε θα αποφασίσουν να «πουλήσουν» και την Ακρόπολη. Η μόνη πολιτική που εφαρμόζει η σημερινή Κυβέρνηση είναι το ξεπούλημα χωρίς σχέδιο και χωρίς αιδώ της δημόσιας περιουσίας. Δείχνει κάποιος ανοχή για το ξεπούλημα της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, των Τραπεζών, του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, των Δημοσίων εκτάσεων, πόση ανοχή όμως χρειάζεται κάποιος όταν βλέπει να ξεπουλιούνται μύθοι, πρότυπα, ιστορικές αξίες, σύμβολα αντί «πινακίου φακής;»

Και ολοκληρώνει την ανακοίνωσή του λέγοντας: «Θα σώσουμε τον πολιτισμό μας με 250.000 ευρώ;»

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024