Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΝομοθεσίαΕντατικοποίηση των ελέγχων στα αεροδρόμια και στις πύλες εισόδου για παραβάσεις στις μεταφορές
Ταξί

Εντατικοποίηση των ελέγχων στα αεροδρόμια και στις πύλες εισόδου για παραβάσεις στις μεταφορές

Συναντήσεις του υφυπουργού Τουρισμού με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου.

Απόλυτα εποικοδομητικές κρίθηκαν οι συναντήσεις που είχε ο υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας, με τον πρόεδρο, κ. Σεραφείμ Κασιδιάρη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί, αλλά και τον πρόεδρο, κ. Θεοδόση Καστανίδη και τα μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου.

Ο κ. Κόνσολας επισήμανε ότι οι ιδιοκτήτες και οι οδηγοί ταξί αποτελούν μέρος της συνολικής τουριστικής μας ταυτότητας, αφού έρχονται σε επαφή με τους επισκέπτες μας και παρέχουν υπηρεσίες μεταφορικού έργου.

Τόνισε ότι το στρατηγικό σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης πρέπει να συμπεριλαμβάνει την αναβάθμιση αυτών των υπηρεσιών και δεσμεύτηκε ότι θα υπάρχει πάντα ανοιχτός δίαυλος διαλόγου και συνεργασίας ανάμεσα στο Υπουργείο Τουρισμού και στους οδηγούς ταξί.

Μετά από συνεννόηση του υφυπουργού Τουρισμού, με τον υπουργό Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη, αποφασίστηκε η απόσυρση του άρθρου 58, που περιλάμβανε ρυθμίσεις σχετικές με την εκμίσθωση επιβατηγών αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσης με οδηγό.

Επισημάνθηκε, επίσης, η ανάγκη να υπάρξει εντατικοποίηση των ελέγχων στα αεροδρόμια και στις πύλες εισόδου, προκειμένου να ελεγχθούν παραβατικές συμπεριφορές, που συνδέονται με το μεταφορικό έργο.

Στόχος του υπουργείου είναι το μεταφορικό έργο στον τομέα του τουρισμού να μη δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού και να τηρούνται όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024