Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΕυρωπαϊκή Ένωση‘Έξυπνες λύσεις’ θα επιτρέψουν τις καλοκαιρινές διακοπές φέτος λέει τώρα η Ursula von der Leyen
Ευρωπαϊκή Επιτροπή

‘Έξυπνες λύσεις’ θα επιτρέψουν τις καλοκαιρινές διακοπές φέτος λέει τώρα η Ursula von der Leyen

'Νομίζω ότι θα βρούμε έξυπνες λύσεις για καλοκαιρινές διακοπές. Ίσως λίγο διαφορετικά, με άλλα μέτρα υγιεινής, με λίγο περισσότερη κοινωνική απόσταση, αλλά είναι εντυπωσιακό ότι βλέπουμε ότι θα βρούμε λύσεις', δήλωσε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Οι Ευρωπαίοι θα βρουν “έξυπνες λύσεις” για να τους επιτρέψουν να κάνουν καλοκαιρινές διακοπές παρά την πανδημία του κορανοϊού, δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen.

Αυτή τη φορά, η δήλωσή της σε συνέντευξη στην Expresso Sunday, ήταν πιο αισιόδοξη από τη συμβουλή της το περασμένο Σαββατοκύριακο, ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους ακόμα.

“Νομίζω ότι θα βρούμε ‘έξυπνες λύσεις’ για καλοκαιρινές διακοπές. Ίσως λίγο διαφορετικά, με άλλα μέτρα υγιεινής, με λίγο περισσότερη κοινωνική απόσταση, αλλά είναι εντυπωσιακό ότι βλέπουμε ότι θα βρούμε λύσεις”, δήλωσε η von der Leyen.

Η πρόεδρος της Κομισιόν είπε είναι καλό οι χώρες της ΕΕ αρχίζουν να άρουν κάποια περιοριστικά μέτρα, αλλά προειδοποίησε τις κυβερνήσεις ότι πρέπει να προχωρήσουν “με προσοχή, βήμα προς βήμα και πάντα με επαγρύπνηση”.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε κατευθυντήριες γραμμές για τη βελτίωση του συντονισμού μεταξύ των 27 εθνικών πρωτευουσών για την άρση περιοριστικών μέτρων.

“Είναι δύσκολο να προβλεφθεί πώς θα είναι οι επόμενοι μήνες, αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε να ζούμε με τον ιό”, είπε η von der Leyen, προσθέτοντας ότι εντυπωσιάζεται με τις λύσεις που έχουν βρέθηκε για να διατηρηθούν ζωντανοί αρκετοί οικονομικοί τομείς.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024