Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕΕ: Οι αεροπορικές εταιρείες δε ζήτησαν αποζημιώσεις λόγω της τέφρας
Ακόμα δεν έχουν υπολογισθεί επακριβώς οι ζημιές

ΕΕ: Οι αεροπορικές εταιρείες δε ζήτησαν αποζημιώσεις λόγω της τέφρας

Κανένα αίτημα δεν έχει υποβληθεί από αεροπορικές εταιρείες για τη χορήγηση βοήθειας λόγω των απωλειών που υπέστησαν από την έκρηξη του ισλανδικού ηφαιστείου, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, διευκρινίζοντας ότι ακόμα δεν έχουν υπολογισθεί επακριβώς οι ζημιές…

Κανένα αίτημα δεν έχει υποβληθεί από αεροπορικές εταιρείες για τη χορήγηση βοήθειας λόγω των απωλειών που υπέστησαν από την έκρηξη του ισλανδικού ηφαιστείου,<...> ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, διευκρινίζοντας ότι ακόμα δεν έχουν υπολογισθεί επακριβώς οι ζημιές.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, Κανένα αίτημα για βοήθεια δεν έχει κοινοποιηθεί μέχρι σήμερα, δήλωσε ο επίτροπος που είναι αρμόδιος για τις μεταφορές, Siim Kallas, αναφερόμενος στην έκτακτη συνεδρίαση των υπουργών μεταφορών της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Οι αεροπορικές εταιρίες πρέπει να κοινοποιήσουν στην Επιτροπή πιθανά αιτήματα για την κάλυψη των απωλειών που υπέστησαν λόγω του χάους στους ευρωπαϊκούς αιθέρες, ώστε η επιτροπή να ελέγξει κατά πόσο θα τηρηθούν οι κανόνες για τον ανταγωνισμό.

Οι υπουργοί μεταφορών της ΕΕ συνεδρίασαν στις Βρυξέλλες για να υιοθετήσουν μέτρα ώστε να αποφευχθεί ένα νέο χάος στις αερομεταφορές και να μελετήσουν τις πιθανότητες αποζημίωσης των αεροπορικών εταιριών που επηρεάστηκαν από τη δράση του ηφαιστείου στην Ισλανδία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024