Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΕυρωπαϊκή ΈνωσηΜέτρα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά του σεξουαλικού τουρισμού

Μέτρα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά του σεξουαλικού τουρισμού

Ανακοίνωση σχετικά με την εφαρμογή μέτρων κατά του σεξουαλικού τουρισμού με θύματα τα παιδιά υιοθέτησε χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ο επίτροπος κ. Χρήστος Παπουτσής αρμόδιος για την πολιτική τουρισμού ανακοίνωσε […]

Ανακοίνωση σχετικά με την εφαρμογή μέτρων κατά του σεξ<.>ουαλικού τουρισμού με θύματα τα παιδιά υιοθέτησε χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Ο επίτροπος<.> κ. Χρήστος Παπουτσής αρμόδιος για την πολιτική τουρισμού ανακοίνωσε τα ακόλουθα:
"Η δράση που έχουμε αναλάβει δείχνει την ικανότητα της ΕΕ να δώσει, σε συνεργασία με τους επαγγελματικούς οργανισμούς και τις μη κυβερνητικές οργανώσεις, μια συγκεκριμένη απάντηση στις ανησυχίες που εκφράζονται από τους Ευρωπαίους για το τρομερό φαινόμενο του σεξουαλικού τουρισμού με θύματα τα παιδιά. Η μεγάλη πλειοψηφία των Ευρωπαίων, 88% των πολιτών της Ένωσης, θεωρεί ότι είναι απαραίτητη η παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Φέτος, το έτος της 10ης επετείου του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών για τα δικαιώματα των παιδιών, πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες μας για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και να του δώσουμε την ευκαιρία για ένα καλύτερο και φωτεινότερο μέλλον".
Τα μέτρα που προγραμματίζονται για το 1999 θα είναι συνέχεια και θα συμπληρώνουν με τις ενέργειες που αναλήφθηκαν ήδη, όπως: η εκστρατεία πληροφόρησης των αεροπορικών ταξιδιωτών με ένα τηλεοπτικό σποτ, τα φυλλάδια και τις ετικέτες αποσκευών που δίνονται από τα ταξιδιωτικά γραφεία, όπως και τα εργαλεία διδασκαλίας και εκπαίδευσης για εκείνους που εργάζονται στον τομέα του τουρισμού. Μια πρόσκληση υποβολής προτάσεων για περαιτέρω δράσεις σε αυτόν τον τομέα θα δημοσιευθεί σύντομα από την Επιτροπή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024