Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤουρκοκυπριακές Αερογραμμές εναντίον Βρετανίας
Οι πτήσεις από και προς το κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου μόνο μέσω Τουρκίας

Τουρκοκυπριακές Αερογραμμές εναντίον Βρετανίας

Aρχισε στο Διοικητικό Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Λονδίνου η ακροαματική διαδικασία επί της μήνυσης που έχουν καταθέσει οι λεγόμενες Τουρκοκυπριακές Αερογραμμές κατά του Υπουργείου Μεταφορών της βρετανικής κυβέρνησης, ώστε […]

Aρχισε στο Διοικητικό Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Λονδίνου η ακροαματική διαδικασία επί της μήνυσης που έχουν καταθέσει οι λεγόμενες<…> Τουρκοκυπριακές Αερογραμμές κατά του Υπουργείου Μεταφορών της βρετανικής κυβέρνησης, ώστε να αρθεί η απαγόρευση απευθείας πτήσεων από βρετανικά αεροδρόμια προς τα κατεχόμενα, που ισχύει από την εισβολή του 1974. Όπως αναφέρει η χθεσινή “Καθημερινή”, η βρετανική κυβέρνηση επιτρέπει τις πτήσεις από και προς το κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου μόνο μέσω Τουρκίας, καθώς η απευθείας αεροπορική σύνδεση αντιβαίνει τις αρχές της Συνθήκης του Σικάγο του 1944 για τη διεθνή πολιτική αεροπλοΐα.

Η τουρκοκυπριακή εταιρεία υποστηρίζει ότι η βρετανική απαγόρευση προξενεί αδικαιολόγητο πρόσθετο κόστος σε χρόνο πτήσεις, σε εισιτήρια και σε καύσιμα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024