Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ ΕΡΤ στηρίζει τον ελληνικό τουρισμό με τα μηνύματα 'True Greece' διεθνώς
Διαφημιστική καμπάνια "True Greece"

Η ΕΡΤ στηρίζει τον ελληνικό τουρισμό με τα μηνύματα 'True Greece' διεθνώς

Διεθνής δωρεάν αναμετάδοση από τα βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας για τον ελληνικό Τουρισμό 'True Greece' από το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο TV5 Monde.

Αποσπάσματα από τα βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας για τον ελληνικό Τουρισμό “True Greece”, παραγωγής ΕΡΤ, μεταδίδει δωρεάν από σήμερα και για ένα μήνα το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο TV5 Monde, αμέσως μετά τα δελτία καιρού (Meteo).

Στα μηνύματα αναφέρεται ότι το δελτίο καιρού είναι μια προσφορά του www.visitgreece.gr, προτρέποντας με αυτόν τον τρόπο τους τηλεθεατές να επισκεφθούν τη χώρα μας.

Σημειώνεται ότι τα διαφημιστικά μηνύματα του “True Greece” ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο μέσω του δικτύου ανταλλαγών “Worldfeed” της EBU, από το οποίο έχουν διατεθεί προς το παρόν σε 18 ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς και φορείς.

Η παραγωγή των 32 βίντεο της καμπάνιας “True Greece” από την ΕΡΤ, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στήριξης της εκστρατείας του Υπουργείου Τουρισμού για την αποτελεσματικότερη προβολή της θετικής εικόνας της χώρας και του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό. Τα μηνύματα, είναι εσωτερικής παραγωγής ΕΡΤ σε τεχνολογία υψηλής ευκρίνειας (High Definition) και τη σκηνοθεσία τους υπογράφει η Βάσια Χατζηγιαννάκη. Στα βίντεο καταγράφεται η μαρτυρία ανθρώπων από όλα τα μέρη του κόσμου, που είτε μένουν μόνιμα στην Ελλάδα, είτε έχουν επισκεφθεί τη χώρα μας για διακοπές.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024