Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΗ Κ. Νοτοπούλου στέλνει πυρά κατά τις κυβέρνησης για την αναστολή της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Θεσσαλονίκης-Σμύρνης
Προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ

Η Κ. Νοτοπούλου στέλνει πυρά κατά τις κυβέρνησης για την αναστολή της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Θεσσαλονίκης-Σμύρνης

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου

Η βουλευτής τόνισε την έλλειψη συνεκτικού σχεδιασμού αλλά και την προχειρότητα των κυβερνητικών αποφάσεων

Για το πρόβλημα που προκαλεί η αναστολή της ακτοπλοϊκής σύνδεσης μεταξύ Θεσσαλονίκης -Σμύρνης, έκανε λόγο η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τομεάρχης Τουρισμού, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Μάλιστα η βουλευτής με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός έριξε τα πυρά της προς την κυβερνητική πολιτική, τονίζοντας την έλλειψη συνεκτικού σχεδιασμού αλλά και την προχειρότητα των κυβερνητικών αποφάσεων.

«Είναι φανερό ότι κυβέρνηση και διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης ενδιαφέρονται για την επικοινωνιακή εκμετάλλευση των αναγκαίων πολιτικών για την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας και όχι για την ουσία και τη μακροπρόθεσμη προοπτική της πόλης και της ευρύτερης περιοχής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ στην συνέχεια μίλησε για την σημαντικότητα του εν λόγω έργου: «Η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης Σμύρνης μπορεί να αποδώσει πολλαπλά οφέλη μακροπρόθεσμα, αν συνοδευτεί με ένα συνολικό σχέδιο ανάπτυξης οικονομικών, εμπορικών , πολιτιστικών και τουριστικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και των δύο πόλεων».

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024