Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΚατ. Νοτοπούλου: ‘Στον αντίποδα των πανηγυρισμών Κικίλια, οι πραγματικές αγωνίες των ξενοδόχων και το ταμείο… μείον’
Τουριστική πολιτική

Κατ. Νοτοπούλου: ‘Στον αντίποδα των πανηγυρισμών Κικίλια, οι πραγματικές αγωνίες των ξενοδόχων και το ταμείο… μείον’

Οι ξενοδόχοι αγωνιούν, η κυβέρνηση πανηγυρίζει και ο Σεπτέμβριος ακόμη δεν έχει μπει, σημειώνει η τομεάρχης Τουρισμού της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

“Εδώ και μήνες έχουμε επισημάνει την κρισιμότητα των καιρών και πως παρά τα αισιόδοξα μηνύματα από τον τουρισμό, το ‘ταμείο’ θα γίνει το φθινόπωρο”, σημειώνει η η τομεάρχης Τουρισμού της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κα Κατερίνα Νοτοπούλου.

“Η κυβέρνηση επιδόθηκε σε πανηγυρισμούς για success story άνευ προηγουμένου στον τουρισμό για να κρύψει τις αποτυχίες της και τα σκάνδαλα με τα οποία βαρύνεται.

Με δηλώσεις τους στο News 247 οι πρόεδροι της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου και Ρόδου και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ρεθύμνου εκφράζουν αβεβαιότητα, αφού όπως αναφέρουν μπορεί οι τζίροι των ξενοδοχείων σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι αυξημένοι όμως ‘αυτές οι αυξήσεις θα φέρουν αρνητικές εκπλήξεις’.

Πρόσφατα, οι Ξενοδόχοι Αττικής επεσήμαναν χαμηλή πληρότητα συγκριτικά με το 2019, ενώ η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχη για τον χειμώνα κάνοντας λόγο ακόμη και για κλείσιμο ορισμένων επιχειρήσεων τους χειμερινούς μήνες εξαιτίας αδυναμίας να ανταποκριθούν στα αυξημένα ενεργειακά κόστη.

Οι ξενοδόχοι αγωνιούν, η κυβέρνηση πανηγυρίζει και ο Σεπτέμβριος ακόμη δεν έχει μπει”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024