Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΝομοθεσίαΑντίθετοι με την απελευθέρωση του ωραρίου των καταστημάτων η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Αντίθετοι με την απελευθέρωση του ωραρίου των καταστημάτων η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Μπορεί ο τουρισμός -αν και ολυμπιακή χρονιά- να αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά η χώρα κινδυνεύει να χαρακτηριστεί, σε συντριπτικό ποσοστό, ως τουριστική…

Μπορεί ο τουρισμός -αν και ολυμπιακή χρονιά- να αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά η χώρα κινδυνεύει να<...> χαρακτηριστεί, σε συντριπτικό ποσοστό, ως τουριστική.

Μάλιστα, με βάση καταγγελία της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων (ΟΙΥΕ) ο υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης ζήτησε, με έγγραφό του, από τις νομαρχίες να προχωρήσουν σε χαρακτηρισμό των περιοχών τους ως τουριστικών με σκοπό «την αναπροσαρμογή της υφιστάμενης περί τουριστικών τόπων νομοθεσίας και ένταξή τους στο διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων…», σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας».

Η ομοσπονδία δηλώνει κατηγορηματικά αντίθετη σ` αυτήν την πρωτοβουλία και κατηγορεί τον κ. Αναστ. Λιάσκο ότι αποσκοπεί σε μια συνολική απελευθέρωση του ωραρίου καταστημάτων τόσο τις καθημερινές όσο και τις Κυριακές και αργίες. Μάλιστα, δηλώνει έκπληκτη γιατί «δεν ζητάτε τη γνώμη των άμεσα ενδιαφερομένων, των οργανώσεων εργοδοτών και εργαζομένων».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024