Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΝομοθεσίαΌλα ανοιχτά (τελικά) τα καταστήματα των ελληνικών τραπεζών τη Δευτέρα 20 Ιουλίου
Τουρισμός και οικονομία

Όλα ανοιχτά (τελικά) τα καταστήματα των ελληνικών τραπεζών τη Δευτέρα 20 Ιουλίου

Οι πολίτες θα έχουν αρχής γενομένης από τη Δευτέρα, τη δυνατότητα να κάνουν σωρευτική ανάληψη χρημάτων από τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης ΑΤΜ, ή τα γκισέ των τραπεζών.

Τη Δευτέρα θα ανοίξουν όλα τελικά τα καταστήματα των ελληνικών τραπεζών, όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ/ΜΠΕ τραπεζικές πηγές, καθώς υπερκεράστηκαν τα τεχνικά προβλήματα που φάνηκαν ότι δεν θα επέτρεπαν την καθολική λειτουργία τους.

“Από τη Δευτέρα οι τράπεζες αρχίζουν να λειτουργούν με ένα σύνολο υπηρεσιών και τραπεζικών συναλλαγών. Οι πολίτες δεν μπορούν κάνουν αναλήψεις, αλλά παρέχονται οι άλλες παραδοσιακές υπηρεσίες”, τόνισε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Μάρδας.

Οι ίδιες τραπεζικές πηγές σημείωσαν ότι οι πολίτες θα έχουν αρχής γενομένης από τη Δευτέρα, τη δυνατότητα να κάνουν σωρευτική ανάληψη χρημάτων από τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης ΑΤΜ, ή τα γκισέ των τραπεζών, αντί να υποχρεούνται όπως σήμερα, να λαμβάνουν καθημερινά μόνο το ποσό των 60 ευρώ.  Σε αυτήν την περίπτωση, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα, όποιος πολίτης δεν κάνει χρήση της κάρτας ανάληψης για μια ή δυο ημέρες σημαίνει ότι την τρίτη ημέρα θα δικαιούται να λάβει το ποσό των 120. Η διευκόλυνση αυτή γίνεται για να αποφευχθούν οι ουρές στα τραπεζικά καταστήματα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024