Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή της Ελλάδας στους Ρώσους 'από ψηλά'
Προβολή προορισμού

Προβολή της Ελλάδας στους Ρώσους 'από ψηλά'

Η παγκοσμίου φήμης ρωσική ομάδα Airpano επισκέφθηκε την Ελλάδα, προκειμένου να τη φωτογραφήσει πανοραμικά και από αέρος. Κατά την επίσκεψή τους στη χώρα φωτογράφησαν την Ακρόπολη, την Αρχαία Αγορά, περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά, τα Μετέωρα, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

Η παγκοσμίου φήμης ρωσική ομάδα Airpano επισκέφθηκε την Ελλάδα, προσκεκλημένη της εταιρείας City Contact και των Athens Walking Tours, ώστε να φωτογραφίσει τη χώρα από ψηλά. Η Airpano φωτογραφίζει από αέρος μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους και τουριστικά αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα πανοραμικών εικόνων υψηλής ευκρίνειας. Το υλικό που προκύπτει είναι ανοικτό, ελεύθερο και προσβάσιμο από όλους στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα www.airpano.com. Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας τους βρίσκεται μέσα σε εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς, έχει πολύ ζωντανή την αίσθηση του “ίπτασθε” και με μια σύγχρονη τεχνική ηλεκτρονικής περιήγησης μπορεί να θαυμάσει τα μνημεία και τα αξιοθέατα από διαφορετικές οπτικές γωνίες, όσο κοντά ή μακριά επιλέγει. Οι επισκέπτες που δέχεται καθημερινά το airpano.com ξεπερνούν τις 100.000.

Ανάμεσα στους χώρους που έχουν επισκεφθεί και αποτυπώσει πανοραμικά με εικόνες υψηλής ευκρίνειας, περιλαμβάνονται πολλά Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και κάποια από τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία παγκοσμίως, όπως το Ταζ Μαχάλ, ο Πύργος της Πίζας, το Μάτσου Πίτσου, οι Πυραμίδες της Γκίζας και το Κρεμλίνο.

Η ομάδα της Airpano χαίρει παγκόσμιας φήμης, με αναφορές στον διεθνή Τύπο, όπως στο CNN και διακρίσεις με πολλά πρώτα βραβεία σε διαγωνισμούς φωτογραφίας (Epson International Pano Awards 2012, Trierenberg Super Circuit 2012, Travel Photography 2011, Photosight Russian Awards 2011), ενώ έργα τους έχει χρησιμοποιήσει η GOOGLE στην εφαρμογή της Google Earth.

Στην Ελλάδα η ομάδα Airpano ήταν προσκεκλημένη της εταιρείας City Contact και των Athens Walking Tours. Ο διευθύνων σύμβουλος της City Contact κ. Γιάννης Γιαννακάκης δήλωσε: “Η πρωτοβουλία μας αυτή αφενός σκοπό έχει την εξαιρετική προβολή της Ελλάδας σε ένα νέο κυρίως σε ηλικία διεθνές κοινό στο διαδίκτυο με την τρομερή δυναμική που διαθέτει, και αφετέρου αποτελεί μια πρώτης τάξεως προβολή στη ρωσική αγορά, μια αγορά εξαιρετικής σημασίας για τον ελληνικό τουρισμό σήμερα, καθώς οι Ρώσοι επισκέπτες αναμένεται φέτος να φτάσουν το 1.000.000 στη χώρα μας και είναι τουρίστες υψηλών εισοδημάτων, που ξοδεύουν αρκετά χρήματα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους”.

Το υλικό αναμένεται να είναι έτοιμο και διαθέσιμο στην ιστοσελίδα airpano.com στους επόμενους τρεις μήνες.

Η City Contact  είναι η εταιρεία που ανέπτυξε και διαχειρίζεται το σύστημα των Info Stand για την ενημέρωση των επισκεπτών, το οποίο εξυπηρετεί τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας, 22 της Θεσσαλονίκης, 23 της Κρήτης, 25 της Ρόδου και 17 της Κέρκυρας. Εκδίδει μια σειρά από εξειδικευμένες εκδόσεις, όπως Οδηγούς και Χάρτες και διανέμει σχετικά έντυπα πληροφόρησης ανελλιπώς από το 1996. Ετησίως, διανέμονται δωρεάν μέσω των Info Stand στους επισκέπτες αυτών των περιοχών, περισσότερα από 2 εκατ. έντυπα. Τα Athens Walking Tours, είναι περιπατητικές ξεναγήσεις με διπλωματούχους ξεναγούς, που πραγματοποιούνται σε μόνιμη βάση 365 μέρες το χρόνο, και δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν την πόλη και τα αξιοζήλευτα μνημεία της. Έχουν τη τύχη δε, οι επισκέπτες της Αθήνας να τις έχουν τιμήσει με τα περισσότερα άριστα σχόλια από κάθε άλλη εταιρεία ξεναγήσεων στην Αθήνα στο TripAdvisor.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024