Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΕυρωπαϊκή ΈνωσηΣταδιακή μείωση της φορολογίας στον τουριστικό τομέα ζήτησε ο Γ. Κύρτσος στις Βρυξέλλες
Τουρισμός και πολιτική

Σταδιακή μείωση της φορολογίας στον τουριστικό τομέα ζήτησε ο Γ. Κύρτσος στις Βρυξέλλες

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Γιώργος Κύρτσος κάλεσε τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε μια νέα παρέμβαση, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, για τη σταδιακή μείωση της φορολογίας που προβλέπεται στο τρίτο πρόγραμμα-μνημόνιο για τους αγρότες, τον τουριστικό τομέα και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, μετά την ομιλία του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Jean-Claude Juncker για την κατάσταση της Ένωσης, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Γιώργος Κύρτσος τόνισε τα εξής:

“Το ελληνικό πολιτικό σύστημα εξελίσσεται προς τη σωστή κατεύθυνση εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνει στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου με πιο ήπιες θέσεις από ότι τον Ιανουάριο, και η ΝΔ έχει κάνει εντυπωσιακά πολιτικά ανοίγματα προς όλα τα κόμματα που υποστηρίζουν έμπρακτα την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

Η βελτίωση του πολιτικού συστήματος μπορεί να ανοίξει το δρόμο στη γρήγορη και αποτελεσματική εφαρμογή του τρίτου προγράμματος-μνημονίου για να βγει επιτέλους η ελληνική οικονομία από την κρίση”.

Ο κ. Κύρτσος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον θετικό του ρόλο στη διαχείριση της ελληνικής κρίσης και τον κάλεσε σε μια νέα παρέμβαση, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, για τη σταδιακή μείωση της φορολογίας που προβλέπεται στο τρίτο πρόγραμμα-μνημόνιο για τους αγρότες, τον τουριστικό τομέα και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κύρτσος απευθυνόμενος στον κ. Juncker, “πρώτα εμείς πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε αξιόπιστοι εφαρμόζοντας τα συμφωνηθέντα και στη συνέχεια οι θεσμοί να δείξουν την ευελιξία τους βελτιώνοντας τους κανόνες που ισχύουν για τη φορολογία  του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας ώστε να περάσουμε πιο εύκολα σε φάση δυναμικής οικονομικής ανάπτυξης”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/11/2022
25/11/2022
24/11/2022
23/11/2022
22/11/2022
21/11/2022