Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΣύνοδος των αρχηγών της ακτοφυλακής της ΕΕ στη Χίο
Εκδήλωση

Σύνοδος των αρχηγών της ακτοφυλακής της ΕΕ στη Χίο

Στο Ξενοδοχείο Χανδρής της Χίου πραγματοποιήθηκε η 5η ετήσια Σύνοδος των αρχηγών της ακτοφυλακής των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των χωρών Σένγκεν.

Στο ξενοδοχείο Chios Chandris Hotel του ομίλου Χανδρή, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τις 12 έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2013 η 5η ετήσια Σύνοδος των Αρχηγών των Ακτοφυλακών των κρατών μελών της Ε.Ε. και των χωρών Σένγκεν (European Coast Guard Functions Forum-ECGFF), υπό την Προεδρία του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής,  Αντιναυάρχου ΛΣ Δημητρίου Μπαντιά.

Τη Σύνοδο τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Υπουργός Μεταφορών της Γαλλίας κ. Frederic Cuvillier.

Επίσης πέραν των Αχηγών των Ακτοφυλακών των κρατών μελών της Ε.Ε. και των χωρών Σένγκεν, στη Σύνοδο συμμετείχαν και προσωπικότητες του Ναυτιλιακού χώρου, όπως μεταξύ άλλων, ο Επίτιμος Γενικός Γραμματέας του ΙΜΟ κ. Ευθύμιος Μητρόπουλος, ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Χίου κ. Κωστής Μουσουρούλης, ο Γενικός Γραμματέας Θάλασσας της Γαλλίας κ. Michel Aymeric, οι εκπρόσωποι του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου κ.κ. Κουμουτσάκος Γεώργιος και Παπανικολάου Γεώργιος και Υψηλοί Αξιωματούχοι της Ευρωπαικής  Επιτροπής και των αρμόδιων Ευρωπαϊκών Οργανισμών της Ε.Ε.

Στα πλαίσια της συνόδου έγινε και η τελετή παράδοσης της Προεδρίας στην Ιταλία για το χρονικό διάστημα 2013-2014

Το ξενοδοχείο CHIOS CHANDRIS είναι κτισμένο σε προνομιακή θέση δίπλα στη θάλασσα, μόλις  5 λεπτά από το Μουσείο, την βιβλιοθήκη Κοραή, το κάστρο και την αγορά της πόλης.  Το ξενοδοχείο διαθέτει 139 δωμάτια και σουίτες, εστιατόριο με ελληνική και ξένη κουζίνα, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες λειτουργεί snack bar στην πισίνα του ξενοδοχείου. Τέλος, το ξενοδοχείο διαθέτει αίθουσα συνεδρίων για 200 άτομα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024