Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΣΥΡΙΖΑ: 'Εξοργιστικά προκλητικός ο Άδ. Γεωργιάδης για επιχειρηματίες και εργαζόμενους στην εστίαση'
Εστίαση

ΣΥΡΙΖΑ: 'Εξοργιστικά προκλητικός ο Άδ. Γεωργιάδης για επιχειρηματίες και εργαζόμενους στην εστίαση'

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για την εστίαση.

“Δεκάδες χιλιάδες καταστηματάρχες και εργαζόμενοι της εστίασης βρίσκονται σε απόγνωση, αντιμέτωποι όχι απλά με κίνδυνο λουκέτων και απολύσεων, αλλά πλέον με αδυναμία επιβίωσης” αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σε ανακοίνωσή του. “Ο αρμόδιος υπουργός, κ. Γεωργιάδης δεν βρίσκει λέξη να πει για την ανάγκη μη επιστρεπτέας ενίσχυσης, κουρέματος του ιδιωτικού χρέους της πανδημίας και ουσιαστικής στήριξης των εργαζομένων αντί για κουτσουρεμένα επιδόματα αναστολής της εργασίας τους. Απαντά στην αυτονόητη διαμαρτυρία τους μόνο με ειρωνεία και προκλήσεις, καλώντας τους να παραδώσουν σε εκείνον και όχι στο Μέγαρο Μαξίμου τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους.

Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον υπουργό που αναρωτιόταν εν μέσω πανδημίας ‘τι θα τα κάνει ο κόσμος τα λεφτά, θα γίνει 300 κιλά’ και ‘τι να τα κάνουμε 1.000 λεωφορεία, να κόβουν βόλτα στο Σύνταγμα’.

Ο κ. Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του δεν ζουν απλά στον κόσμο τους, χωρίς επίγνωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Είναι και εκνευριστικά αλαζονικοί”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/01/2023
25/01/2023
24/01/2023
23/01/2023
20/01/2023