Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΕυρωπαϊκή ΈνωσηΤουρισμός: διδάγματα από την καλοκαιρινή περίοδο του 2021
Ευρωπαϊκή Ένωση

Τουρισμός: διδάγματα από την καλοκαιρινή περίοδο του 2021

Στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, οι ευρωβουλευτές θα ζητήσουν από την Επιτροπή να κοινοποιήσει τα τελευταία στοιχεία σχετικά με τη στήριξη που παρέχεται στον τομέα του τουρισμού και τις περαιτέρω δράσεις που απαιτούνται για να συνεχιστεί αυτή η στήριξη.

Μετά το σημαντικό πλήγμα της πανδημίας στον τουρισμό, οι ευρωβουλευτές θα εξετάσουν την επόμενη Τρίτη 5 Οκτωβρίου τα διδάγματα από τη σεζόν του 2021 και την αποτελεσματικότητα του Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID της ΕΕ.

Στην εκπνοή της θερινής περιόδου του 2021, οι ευρωβουλευτές επιθυμούν να αξιολογήσει η Επιτροπή κατά πόσον τα μέτρα για την ασφαλή επανέναρξη των ταξιδιών εντός της ΕΕ, αλλά και αυτά που αφορούν τις μετακινήσεις από και προς τρίτες χώρες, λειτούργησαν επαρκώς. Ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την χρήση του ψηφιακού πιστοποιητικού COVID-19 της ΕΕ και τη δημιουργία ευρωπαϊκής σφραγίδας ασφαλείας για τον τουρισμό, όπως προτάθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Μάρτιο του 2021.

Στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, οι ευρωβουλευτές θα ζητήσουν επίσης από την Επιτροπή να κοινοποιήσει τα τελευταία στοιχεία σχετικά με τη στήριξη που παρέχεται στον τομέα του τουρισμού και τις περαιτέρω δράσεις που απαιτούνται για να συνεχιστεί αυτή η στήριξη και να διευκολυνθεί η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από την ΕΕ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024