Τελευταία νέα
HomeΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςAναβολή της ημερίδας του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Αθήνας
Θα επαναπροσδιοριστεί στον ίδιο τόπο, με το ίδιο πρόγραμμα

Aναβολή της ημερίδας του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Αθήνας

Ο προϊστάμενος του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθήνας, καθηγητής Περικλής Ν. Λύτρας ανακοινώνει την αναβολή της προγραμματισμένης ημερίδας του Τμήματος για την Τετάρτη 10/12/2008 στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriot […]

Ο προϊστάμενος του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθήνας, καθηγητής Περικλής Ν. Λύτρας ανακοινώνει την αναβολή<...> της προγραμματισμένης ημερίδας του Τμήματος για την Τετάρτη 10/12/2008 στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriot με θέμα “Τουρισμός και Οικονομική Κρίση”.

Οι λόγοι της αναβολής της εκδήλωσης αφορούν αφ΄ενός μεν τα γεγονότα στα οποία έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου στα Εξάρχεια ο 16χρονος μαθητής για τον οποίο εκφράζονται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και αφ΄ετέρου στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και στα μέσα μαζικής μεταφοράς την ίδια ημέρα, που δε θα επέτρεπαν τη συμμετοχή στην εκδήλωση.

Η ημερίδα θα επαναπροσδιοριστεί στον ίδιο τόπο, με το ίδιο πρόγραμμα, τους ίδιους εισηγητές και το ίδιο χρονοδιάγραμμα στο αμέσως προσεχές διάστημα και θα ανακοινωθεί τόσο μέσω των χορηγών επικοινωνίας της ημερίδας όσο και μέσω του τουριστικού Τύπου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022
19/09/2022