Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΑποκαλυπτικά στοιχεία για το μέλλον του κυπριακού τουρισμού
Παγκύπριο Τουριστικό Φόρουμ 2008

Αποκαλυπτικά στοιχεία για το μέλλον του κυπριακού τουρισμού

Σημαντικές θέσεις και απόψεις για τις προοπτικές του κυπριακού τουρισμού στο νέο παγκόσμιο περιβάλλον και υπό τις παρούσες δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, αναμένεται να τεθούν στο Παγκύπριο Τουριστικό Φόρουμ, το οποίο διοργανώνουν η…

Σημαντικές θέσεις και απόψεις για τις προοπτικές του κυπριακού τουρισμού στο νέο παγκόσμιο περιβάλλον και υπό τις<...> παρούσες δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, αναμένεται να τεθούν στο Παγκύπριο Τουριστικό Φόρουμ, το οποίο διοργανώνουν η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ), την ερχόμενη Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, με τίτλο “Ο τουρισμός του μέλλοντος”.

Οι ομιλητές θα αναπτύξουν θέματα που αφορούν τους στόχους, αλλά και τις θεμελιώδεις δράσεις που πρέπει να αναληφθούν,
ώστε να μπορέσει ο κυπριακός τουρισμός και οι επιχειρήσεις να προσαρμοστούν στις νέες τάσεις που επιβάλλει το συνεχώς
μεταβαλλόμενο τουριστικό σκηνικό.

Ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Αντώνης Πασχαλίδης, θα αναλύσει το θέμα “Κυβερνητικές δεσμεύσεις και προθέσεις για τον κυπριακό τουρισμό”. Η γενική διευθύντρια του ΚΟΤ, κα Φοίβη Κατσούρη, θα μιλήσει για την “τουριστική πολιτική μέσα σε ένα μεταβαλλόμενο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον”, ενώ ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, Aκης Κελεπέσιης, θα αναπτύξει το θέμα “Μετάλλαξη του τουρισμού: Ταξιδιώτες του μέλλοντος και επιχειρηματική προσαρμογή”.

Ιδιαίτερου ενδιαφέροντος αναμένεται να είναι η εισήγηση του Ρώσου Igor Godovnikov, διευθυντή του Capital
Tours
, ενός από τους μεγαλύτερους ρωσικούς οργανισμούς διοργάνωσης ταξιδιών στην Κύπρο.

Το Φόρουμ, που θα διαρκέσει από τις 9 το πρωί έως το μεσημέρι, απευθύνεται σε ιδιοκτήτες, διευθυντές και άλλα
υψηλόβαθμα στελέχη στους τομείς του τουρισμού, ταξιδίων και ξενοδοχείων, καθώς επίσης και σε αξιωματούχους Δημοσίων Αρχών και Υπηρεσιών της Κυβέρνησης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του ΚΟΤ, των Τουριστικών Φορέων του ιδιωτικού τομέα, των συντεχνιών και, γενικά, σε επαγγελματίες που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στην τουριστική βιομηχανία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024