Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΔημοκρατική Αριστερά: Όχι στην ιδιωτικοποίηση των λιμανιών
Λιμένες

Δημοκρατική Αριστερά: Όχι στην ιδιωτικοποίηση των λιμανιών

Σε ανακοίνωσή του σχετικά με την ιδιωτικοποίηση των λιμανιών, το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς υποστηρίζει ότι τα ελληνικάλιμάνια θα πρέπει να λειτουργήσουν με σημαντικό ποσοστό ιδιοκτησίας του κράτους και των φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

“Σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες του κόσμου τα λιμάνια λειτουργούν με σημαντικό ποσοστό ιδιοκτησίας του κράτους και των φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα, ισχυρές λιμενικές ρυθμιστικές αρχές που διασφαλίζουν τη στρατηγική ανάπτυξης και το δημόσιο συμφέρον. Ταυτόχρονα γίνονται παραχωρήσεις λιμενικών λειτουργιών και εμπορικών δραστηριοτήτων σε ιδιώτες”, αναφέρει ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς για την ιδιωτικοποίησγης των λιμανιών.

“Αυτή είναι η μέθοδος που πρέπει να ακολουθηθεί και στη χώρα μας και όχι η ιδιωτικοποίηση των λιμανιών”, τονίζει η ΔΗΜΑΡ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024