Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΈναρξη της διαδικασίας αναζήτησης προσωπικού που θα εργαστεί στην Costa Navarino, Μεσσηνία
750 θέσεις εργασίας σε πρώτη φάση που θα ανέλθουν σταδιακά σε 1.200

Έναρξη της διαδικασίας αναζήτησης προσωπικού που θα εργαστεί στην Costa Navarino, Μεσσηνία

Σε λιγότερο από έντεκα μήνες ξεκινά η λειτουργία του Navarino Dunes, του πρώτου προορισμού της Costa Navarino στη Mεσσηνία. Στο πλαίσιο αυτό, η ΤΕΜΕS A.E., που αναπτύσσει τον προορισμό, ξεκινάει […]

Σε λιγότερο από έντεκα μήνες ξεκινά η λειτουργία του Navarino Dunes, του πρώτου προορισμού της Costa Navarino στη Mεσσηνία. Στο πλαίσιο αυτό, η<...> ΤΕΜΕS A.E., που αναπτύσσει τον προορισμό, ξεκινάει άμεσα τη διαδικασία αναζήτησης ανθρώπινου δυναμικού, με την προοπτική μακροχρόνιας συνεργασίας. Πρόκειται για εργαζόμενους που θα απασχοληθούν στο μεγαλύτερο υπό κατασκευή τουριστικό έργο στη Μεσόγειο.

Tο Navarino Dunes, που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το Μάιο του 2010, θα περιλαμβάνει δύο ξενοδοχειακές μονάδες 5 αστέρων που θα λειτουργήσουν από τη Starwood Hotels & Resorts (“The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa Navarino” και “The Westin Resort, Costa Navarino”), καθώς και το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα, σχεδιασμένο από τον κορυφαίο επαγγελματία παίκτη Bernhard Langer, σε συνεργασία με την European Golf Design. Tη λειτουργία του γηπέδου γκολφ έχει αναλάβει η Troon Golf.

Στις δραστηριότητες που θα αναπτυχθούν στις εκτάσεις της Costa Navarino θα περιλαμβάνονται επίσης αυτόνομο συνεδριακό κέντρο, spa/θαλασσοθεραπεία, εσωτερικές και εξωτερικές αθλητικές εγκαταστάσεις, θαλάσσιο πάρκο, κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, κέντρο ψυχαγωγίας, κεντρική πλατεία με καταστήματα και εστιατόρια, καθώς και ένα ευρύ φάσμα αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες.

Στο Navarino Dunes υπολογίζεται ότι σε πρώτη φάση θα δημιουργηθούν περίπου 750 άμεσες θέσεις εργασίας, με προοπτική ο αριθμός αυτός να ανέλθει σταδιακά στις 1.200. Οι ευκαιρίες απασχόλησης αφορούν σε ανειδίκευτους και ειδικευμένους ενδιαφερόμενους των κλάδων φιλοξενίας και εστίασης, λειτουργίας spa / θαλασσοθεραπείας, τεχνικών επαγγελμάτων, συντηρητών κήπων, επαγγελματιών αθλητικών δραστηριοτήτων, αλλά και σε διοικητικές θέσεις και υπαλλήλους γραφείου με εμπειρία στα αντίστοιχα πεδία. Η διαδικασία αξιολόγησης και προσλήψεων θα πραγματοποιηθεί από τις εταιρείες που έχουν αναλάβει τη διαχείριση των ξενοδοχείων, των γκολφ και των άλλων δραστηριοτήτων και θα ολοκληρωθεί πριν την έναρξη λειτουργίας, την άνοιξη του 2010.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024