Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΗ νέα Ηρακλείτσα μετατρέπεται σε Hamptons – Τα σχέδια του Καναδοϊρανού επιχειρηματία
Υποδομές

Η νέα Ηρακλείτσα μετατρέπεται σε Hamptons – Τα σχέδια του Καναδοϊρανού επιχειρηματία

Ο επιχειρηματίας θέλει να φέρει τα Χάμπτονς στην Ελλάδα, σχεδιάζοντας 280 πολυτελείς βίλες, μαζί με ξενοδοχείο 5 αστέρων καθώς και συνεδριακό κέντρο.

Το όραμά του να μετατρέψει τη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας στα Hamptons της Ελλάδας παρουσίασε ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας και πρώην παράγοντας του ΑΟ Καβάλα,  Άλεξ Χαντιτάτζι, ο οποίος επένδυσε  στην μεταμόρφωση της αλάνας της Νέας Ηρακλείτσας σε μια εντυπωσιακή περιφραγμένη κοινότητα.

Ο επιχειρηματίας δημοσιοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τα σχέδια των δύο αρχιτεκτόνων με τους οποίους συνεργάστηκε για το τεράστιο αυτό πρότζεκ, το οποίο περιλαμβάνει 280 πολυτελείς βίλες, μαζί με ξενοδοχείο 5 αστέρων καθώς και συνεδριακό κέντρο.

Η ανάρτηση του επιχειρηματία αναφέρει σχετικά: «Αγαπητοί φίλοι! Είμαι ενθουσιασμένος να ανακοινώσω το νέο μου πρότζεκτ, “Hamptons Greece”, μια αποκλειστική περιφραγμένη κοινότητα που βρίσκεται σε 149.000 m2 εξαιρετικής παραλίας ακινήτων στην Ελλάδα. Περιτριγυρισμένη από το εκπληκτικό Αιγαίο Πέλαγος, ειδυλλιακά βουνά και γραφικούς ελαιώνες, αυτή η κοινότητα προσφέρει σύγχρονη πολυτέλεια και σχεδιασμό όσο καμία άλλη.

Με μόνο 280 πολυτελείς βίλες, μαζί με ξενοδοχείο 5 αστέρων και συνεδριακό κέντρο, το Hamptons Greece διαθέτει πάνω από 100.000 τετραγωνικά μέτρα όμορφου πρασίνου, δέντρα, πεζοδρόμια, πισίνες και εξωτερικούς χώρους….»

Σύμφωνα με την ανάρτηση, οι πωλήσεις για αυτά τα σπίτια θα ξεκινήσουν την 1η Φεβρουαρίου 2023, αλλά, ο επιχειρηματίας αναφέρει ότι «κρατάω 10 σπίτια για φίλους και οικογενειακές τιμές, η οποία περιλαμβάνει έκπτωση $100.000 USD από τις τιμές».

«Όχι μόνο εσείς και η οικογένειά σας θα μπορείτε να απολαύσετε μια πολυτελή βίλα σε μια ηλιόλουστη ευρωπαϊκή χώρα, αλλά θα είστε επίσης στο μονοπάτι προς την ιθαγένεια της ΕΕ με ελληνική Golden VISA (έως 8 άτομα). Επιπλέον, τα παιδιά σας θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν πανεπιστημιακή εκπαίδευση της ΕΕ σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ της επιλογής σας και θα μπορείτε να δημιουργήσετε εισόδημα από ενοίκια όταν δεν χρησιμοποιείτε το σπίτι σας», αναφέρει ο Άλεξ Χαντιτάτζι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024