Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΚαι ο νομός Θεσσαλονίκης στον αγώνα διεκδίκησης κατασκευής αυτοκινητοδρομίου

Και ο νομός Θεσσαλονίκης στον αγώνα διεκδίκησης κατασκευής αυτοκινητοδρομίου

Αναπτυξιακό τουριστικό έργο, το οποίο θα βοηθήσει τα μέγιστα στην οικονομική ανάκαμψη της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας, χαρακτήρισε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, την κατασκευή του αυτοκινητοδρομίουστο νομό Θεσσαλονίκης, […]

Αναπτυξιακό τουριστικό έργο, το οποίο θα βοηθήσει τα μέγιστα στην οικονομική ανάκαμψη της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας, χαρακτήρισε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, την κατασκευή του αυτοκινητοδρομίου<...>στο νομό Θεσσαλονίκης, σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοίνωσε την επίσημη διεκδίκηση της πίστας αγώνων «Formula 1».

Επίσης, ο κ. Ψωμιάδης παρέθεσε σειρά επιχειρημάτων, τα οποία ενισχύουν την υποψηφιότητα του νομού Θεσσαλονίκης υπογραμμίζοντας ιδιαίτερα την αποβιομηχάνιση της περιοχής, η οποία συντελέστηκε τα τελευταία χρόνια, την έλλειψη μεγάλων αναπτυξιακών έργων, την αναγκαιότητα αύξησης των θέσεων εργασίας, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ανάγκη διεθνούς προβολής της Μακεδονίας σε εποχές – όπως τόνισε χαρακτηριστικά – που οι παραχαράκτες της ιστορίας εξακολουθούν να προκαλούν.

Στη συνέντευξη παρέστησαν βουλευτές, δήμαρχοι, εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων του νομού Θεσσαλονίκης καθώς και εκπρόσωποι του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Από όλους, όσοι έλαβαν το λόγο, εκφράστηκε η συμπαράσταση τους στη πρωτοβουλία του νομάρχη για τη διεκδίκηση του αυτοκινητοδρομίου. Τονίστηκε δε η σημασία του έργου για την οικονομική-τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας.

Παράλληλα, εκφράστηκε από τους ομιλητές η αγωνία για τη θετική εξέλιξη της πρωτοβουλίας αυτής, με την επισήμανση, ότι θα πρέπει να παραμεριστούν οι εγωισμοί του παρελθόντος, προκειμένου να επιτευχθούν οι μεγάλοι στόχοι για την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024