Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΜνημόνιο συνεργασίας για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Μαραθώνα – Ν. Μάκρης – Ραφήνας
Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου

Μνημόνιο συνεργασίας για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Μαραθώνα – Ν. Μάκρης – Ραφήνας

Στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου υπεγράφη παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Πέτρου Δούκα μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των αρμοδίων φορέων για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Μαραθώνα – Ν. Μάκρης – […]

Στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου υπεγράφη παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Πέτρου Δούκα μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των αρμοδίων φορέων για την ανάπλαση του παραλιακού<...> μετώπου Μαραθώνα – Ν. Μάκρης – Ραφήνας.

Στόχος της σχεδιαζόμενης ανάπλασης είναι η ανάδειξη της περιοχής σ’ έναν σύγχρονο και οργανωμένο τόπο αναψυχής και περιπάτου, η οποία θα επιτευχθεί με την ενεργή συμμετοχή και συμβολή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, με απώτερο σκοπό την οικιστική, συγκοινωνιακή, τουριστική, πολιτιστική και οικονομική αναβάθμιση της περιοχής.

Οι βασικοί συντελεστές για την υλοποίηση του προγράμματος είναι η Κ.Ε.Δ., η Περιφέρεια Αττικής, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής, ο Ε.Ο.Τ., οι Δήμοι Μαραθώνα, Ραφήνας και Νέας Μάκρης, ο Οργανισμός Λιμένα Ραφήνας, το Δασαρχείο Καπανδιτρίου και ο φορέας διαχείρισης του «Εθνικού Πάρκου Σχοινιά Μαραθώνα».

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024