Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΡιζικά ανακαινισμένη η πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης

Ριζικά ανακαινισμένη η πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης

Μετά από εργασίες ριζικής ανακαίνισης που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2007, η πλαζ του Αστέρα στη Βουλιαγμένη άνοιξε και πάλι τον Ιούνιο τις πύλες της για το κοινό. Η νέα […]

Μετά από εργασίες ριζικής ανακαίνισης που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2007, η πλαζ του Αστέρα στη Βουλιαγμένη άνοιξε και πάλι τον Ιούνιο τις πύλες της για το κοινό. Η νέα Astir Beach αποτελεί μία εντελώς πρωτοποριακή για την Ελλάδα αντίληψη<...>πλαζ, που περιλαμβάνει άνετες και λειτουργικές εγκαταστάσεις, απόλυτα εναρμονισμένες με το φυσικό περιβάλλον και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ασφάλειας που φιλοδοξούν να καλύψουν κάθε ανάγκη των επισκεπτών της.

Η υλοποίηση του επενδυτικού έργου για την ανακατασκευή της πλαζ που ανήλθε στο ποσό των 7 εκατ. ευρώ, βασίστηκε στο όραμα της διοίκησης της Αστήρ Παλάς ΑΞΕ, να αποτελέσει η Astir Beach έναν αγαπημένο προορισμό ψυχαγωγίας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Στόχος είναι πολύ σύντομα η Astir Beach να πρωταγωνιστήσει και να ξεχωρίσει σε διεθνές επίπεδο, ανεβάζοντας υψηλά τον πήχη, με μοναδικές εμπειρίες παραθαλάσσιας διασκέδασης.

Η ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με το Μελετητικό γραφείο ΖΕΠΠΟΥ – ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. Το σχέδιο υλοποιήθηκε από την J&P ABAΞ με εσωτερικές διαρρυθμίσεις των κτιρίων και ανάπλαση του χώρου με γνώμονα τον σεβασμό στο περιβάλλον και τη διατήρηση του εξαιρετικού φυσικού κάλους της περιοχής.

Οι κύριοι άξονες των εργασιών αφορούσαν:


  • Την εσωτερική διαρρύθμιση των κτιρίων, έτσι ώστε να καλύπτονται οι σύγχρονες ανάγκες ενός κοινού υψηλών απαιτήσεων

  • Εξωτερικές επεμβάσεις στα κτίρια των λουτρικών εγκαταστάσεων στη βόρεια και νότια πλευρά της παραλίας (ΑΡΤΕΜΙΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ)

  • Ηπιες επεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο με ξύλινους διαδρόμους, ελαφριές κατασκευές και πρόσθετη φύτευση

  • Τον σεβασμό και την ανάδειξη των αρχαιολογικών ευρημάτων στην περιοχή της παραλίας, όπως ο Ναός του Ζωστήρος Απόλλωνα και πρόσφατα η Αρχαία Κρήνη

  • Χρήση φυσικών υλικών με ιδιαίτερη μέριμνα για το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη


Πέρα όμως από τις άνετες εγκαταστάσεις, την πεντακάθαρη άμμο και τα κρυστάλλινα νερά, η Astir Beach θα προσφέρει από φέτος στους πελάτες της μία ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας, που περιλαμβάνει θαλάσσια και beach sports, εμπορικά καταστήματα και εστιατόρια/bar/cafe, τα οποία θα λειτουργούν στην παραλία σε συνεργασία με γνωστές και πετυχημένες εταιρίες εστίασης όπως τα TGI Fridays και τα Starbucks.

Για λόγους ασφαλείας και διατήρησης του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, στην νέα Astir Beach θα ισχύει όριο χωρητικότητας, που ορίζεται στα 1.000 άτομα. Η τήρηση του ορίου αυτού ανά πάσα στιγμή θα εξασφαλίζεται από ειδικό σύστημα ελέγχου και καταμέτρησης εισερχομένων-εξερχομένων στην είσοδο της παραλίας.

Μεταξύ των πρωτοποριακών υπηρεσιών που θα απολαμβάνουν οι επισκέπτες της παραλίας είναι και η προκράτηση εισιτηρίου πρόσβασης μέσω internet, από την ιστοσελίδα της παραλίας. Από την ίδια ιστοσελίδα οι πελάτες και φίλοι της πλαζ θα μπορούν να ενημερωθούν για τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην παραλία, πολλές από τις οποίες θα έχουν εκπαιδευτικό, οικολογικό και πολιτιστικό περιεχόμενο.

Επιπλέον, στους πιστούς πελάτες της παραλίας δίνονται οικονομικά κίνητρα μέσω καρτών loyalty βραχείας ή μακράς διάρκειας, ενώ ιδιαίτερα προνόμια θα απολαμβάνουν οι κάτοχοι καρτών Gold και Platinum Members.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024