Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΡόβλιας: Παραπλανητικές οι διαφημιστικές καταχωρήσεις για τον Προαστιακό
Υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών Κ.Σ. ΠΑΣΟΚ

Ρόβλιας: Παραπλανητικές οι διαφημιστικές καταχωρήσεις για τον Προαστιακό

Παραπλανητικές χαρακτήρισε τις ολοσέλιδες διαφημιστικές καταχωρήσεις του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών για τον Προαστιακό, ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Ρόβλιας, δηλώνοντας ότι η «”απάντηση” του κ. Λιάπη στις στοιχειοθετημένες καταγγελίες του ΠΑΣΟΚ για την απαξίωση των επιβατικών μεταφορών είναι η χρήση της εικονικής πραγματικότητας»

Παραπλανητικές χαρακτήρισε τις ολοσέλιδες διαφημιστικές καταχωρήσεις του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών για τον Προαστιακό, ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Ρόβλιας, δηλώνοντας<...> ότι η «”απάντηση” του κ. Λιάπη στις στοιχειοθετημένες καταγγελίες του ΠΑΣΟΚ για την απαξίωση των επιβατικών μεταφορών είναι η χρήση της εικονικής πραγματικότητας».

«Ενώ είμαστε σε προεκλογική περίοδο ο κ. Λιάπης χρησιμοποιεί τα ευρωπαϊκά κονδύλια με σκοπό να διαφημίσει το ανύπαρκτο έργο του και να ασκήσει κυβερνητική προπαγάνδα. Χρησιμοποιεί τα ευρωπαϊκά κονδύλια με τρόπο πολιτικά και ηθικά απαράδεκτο για να κατασκευάσει μια ψευδή εικόνα σχετικά με τον Προαστιακό και τον σιδηρόδρομο», συνέχισε ο κ. Ρόβλιας.

Ο κ. Ρόβλιας τόνισε ότι τα έργα του Προαστιακού βρίσκονται σε δραματική καθυστέρηση ενώ η πολυδιαφημισμένη σύνδεση του Αεροδρομίου με τον Πειραιά, μέσω του Προαστιακού, διεκόπη. Τα δρομολόγια για Κιάτο είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

«Οι σχεδιασμοί επί χάρτου, που γίνονται εδώ και 3,5 χρόνια, για τις περιβόητες επεκτάσεις του Προαστιακού συνθλίβονται τραγικά μέσα στα ατυχήματα και στις μετωπικές συγκρούσεις αμαξοστοιχιών με δεκάδες τραυματίες. Η όποια διερεύνηση των 17 ατυχημάτων του σιδηρόδρομου των τελευταίων μηνών γίνεται από παράνομες επιτροπές διότι ο κ. Λιάπης καθυστερεί να συστήσει εδώ και 16 μήνες τον ανεξάρτητο φορέα διερεύνησης σιδηροδρομικών ατυχημάτων».

Ο κ. Ρόβλιας κατέληξε λέγοντας «Μετά από δύο, προς τα κάτω, αναθεωρήσεις του Προγράμματος του Γ΄ ΚΠΣ του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών για τον σιδηρόδρομο, η απορροφητικότητά του υπολείπεται κατά 61,2% ακόμη και αυτών των ελαχιστοποιηθέντων στόχων του κ. Λιάπη. Αυτές τις ανεπάρκειες διαφημίζει άραγε ο κ. υπουργός; Τις επόμενες ημέρες ο σχετικός φάκελος αυτής της παραπλανητικής διαφήμισης θα υποβληθεί από το ΠΑΣΟΚ στην εδώ αντιπροσωπεία της Ε.Ε. για έλεγχο. Υπάρχει και όριο στην παραπλάνηση των πολιτών και μάλιστα με κοινοτικά κονδύλια κ. Λιάπη».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024