Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΣτην ICTS Hellas για άλλα δύο χρόνια η ασφάλεια του Λιμένα Θεσσαλονίκης
Λιμένες

Στην ICTS Hellas για άλλα δύο χρόνια η ασφάλεια του Λιμένα Θεσσαλονίκης

Για πρώτη φορά υιοθετείται από τον ΟΛΘ η χρήση εκπαιδευμένων σκύλων (βιοανιχνευτών Κ9) στον έλεγχο οχημάτων και φορτίων για επικίνδυνες ύλες, μια καινοτόμος μέθοδος που έχει εφαρμόσει με επιτυχία η ICTS Hellas στους Οργανισμούς Λιμένος Πάτρας (ΟΛΠΑ) και Ηγουμενίτσας (ΟΛΗΓ) για τον περιορισμό της παράνομης μετανάστευσης.

Η ICTS Hellas ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Οργανισμό Λιμένα Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στο δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Η διετής συνεργασία (Οκτώβριος 2015 – Σεπτέμβριος 2017) περιλαμβάνει τον έλεγχο οχημάτων, επιβατών αποσκευών και φορτίων καθώς και υπηρεσίες Υπευθύνου Ασφαλείας Λιμενικών Εγκαταστάσεων (ΥΑΛΕ). Οι υπηρεσίες καλύπτουν όλες τις ζώνες του Λιμένα, από τον Επιβατικό Σταθμό “Μακεδονία”, τον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων και το Σταθμό Συμβατικού Φορτίου, έως τις μη λιμενικές εγκαταστάσεις του Προβλήτα Ι.

Για πρώτη φορά υιοθετείται από τον ΟΛΘ η χρήση εκπαιδευμένων σκύλων (βιοανιχνευτών Κ9) στον έλεγχο οχημάτων και φορτίων για επικίνδυνες ύλες, μια καινοτόμος μέθοδος που έχει εφαρμόσει με επιτυχία η ICTS Hellas στους Οργανισμούς Λιμένος Πάτρας (ΟΛΠΑ) και Ηγουμενίτσας (ΟΛΗΓ) για τον περιορισμό της παράνομης μετανάστευσης. Σημειώνεται ότι η ICTS Hellas κατέχει τα τελευταία 2 χρόνια την 1η θέση στην ελληνική αγορά λιμενικής ασφάλειας, παρέχοντας υπηρεσίες σε 20 λιμάνια και λιμενικές εγκαταστάσεις όλης της χώρας και έχοντας διακινήσει περίπου 1,4 εκατ. επιβάτες το 2014.

“Η συνέχιση της συνεργασίας μας με τον Οργανισμό Λιμένα Θεσσαλονίκης αποτελεί επιβράβευση των θετικών αποτελεσμάτων που με κοινή προσπάθεια κατακτήσαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια. Θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε τον ΟΛΘ στην επίτευξη των στρατηγικών του στόχων, την ανάδειξη του σε κόμβο συνδυασμένων μεταφορών, την ανάπτυξη του home porting στην κρουαζιέρα καθώς και την ταχύτερη και ασφαλέστερη διακίνηση περισσότερων φορτίων”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ICTS Hellas κ. Παναγιώτης Καμπούρογλου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024