Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυμφωνία στρατηγικής συνεργασίας για ενεργειακά αποδοτικά ξενοδοχειακά κτίρια
Ξενοδοχία

Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας για ενεργειακά αποδοτικά ξενοδοχειακά κτίρια

Ολοκληρωμένη και πλήρως αξιόπιστη λύση για κάθε σχεδιαστή, κατασκευαστή, διαχειριστή ακινήτων, αλλά και ξενοδοχειακούς ομίλους.

Ανακοινώθηκε η σύναψη Συμφωνίας Στρατηγικής Συνεργασίας για τον σχεδιασμό και πιστοποίηση αειφόρων και ενεργειακά αποδοτικών κτιρίων. Η Green Evolution AE, το Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου και η ALTENSIS ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα καλύτερο αύριο στο χώρο του κτιρίου στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

“Η στρατηγική αυτή συνεργασία για αειφόρα, υγιή και ενεργειακά αποδοτικά κτίρια εγγυάται μία απόλυτα ολοκληρωμένη και πλήρως αξιόπιστη λύση για κάθε σχεδιαστή, κατασκευαστή, διαχειριστή ακινήτων, αλλά και ξενοδοχειακούς ομίλους, χρηματοδοτικά ιδρύματα και τελικά όλους όσους ψάχνουν τη βέλτιστη λύση για υψηλή ενεργειακή απόδοση και ποιότητα εσωτερικού περιβάλλοντος στο κτίριο τους, και ταυτόχρονα επιθυμούν μια περιβαλλοντική πιστοποίηση κατά τα πρότυπα των PASSIVE HOUSE, LEED, BREEAM, DGNB, WELL, EDGE, ENVISION, LIVING FUTURE”, σημειώνει η Green Evolution.

Η εμπειρία υλοποίησης των 120 και πλεον έργων, σε πάνω από 15 χώρες, καθώς και η δυνατότητα παροχής μιας σειράς από υπηρεσίες που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων από Διαχείριση Έργων και Ανάλυση Κύκλου Ζωής, από Ανθρακικό Αποτύπωμα και Κλιματική Ουδετερότητα, μέχρι Μελέτες Ενεργειακού Σχεδιασμού, Ενεργειακή Επιθεώρηση/ Έλεγχο και Μοντελοποίηση Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων, όπως και Αξιολόγηση κατάστασης Κτιρίων προς Πιστοποίηση, είναι η ικανή συνθήκη που εξασφαλίζει το κορυφαίο επιθυμητό και ανταγωνιστικό αποτέλεσμα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024