Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυμπόσιο για την "επόμενη μέρα" για επενδύσεις στην Ελλάδα
Σημαντικές ομιλίες στις 29 Ιουνίου στην Αθήνα

Συμπόσιο για την "επόμενη μέρα" για επενδύσεις στην Ελλάδα

Το οικονομικό συμπόσιο με θέμα 'Ώρα για επενδύσεις στην Ελλάδα', θα εξετάσει την επόμενη μέρα για την οικονομία της Ελλάδας και θα παρουσιάσει τους τομείς εκείνους, οι οποίοι προσφέρονται για επενδύσεις.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το Οικονομικό Συμπόσιο με θέμα “Ώρα για επενδύσεις στην Ελλάδα”, που θα γίνει την Παρασκευή 29 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα. Το συμπόσιο θα εξετάσει την επόμενη μέρα για την οικονομία της Ελλάδας και θα παρουσιάσει τους τομείς εκείνους, οι οποίοι προσφέρονται για επενδύσεις.

Ειδικότερα, η ατζέντα του συμποσίου περιλαμβάνει την εξής θεματογραφία:

  • Η Ελλάδα ως ελκυστικός προορισμός.
  • Τα νέα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας.
  • Το νέο θεσμικό πλαίσιο για τις ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα.
  • Οι σημερινές ευκαιρίες για επενδύσεις στην Ελλάδα.

Στο συμπόσιο θα μιλήσουν υπουργοί, επιμελητηριακοί, ακαδημαϊκοί, αρμόδιοι οργανισμών και επιχειρήσεων, καθώς και εκπροσώποι επαγγελματικών κλάδων.

Με ιδιαίτερον ενδιαφέρον αναμένονται, μεταξύ άλλων, οι εισηγήσεις:
– Του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ελλάδα κ. Πάνου Καρβούνη, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα “Βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος: Συμβολή της Ε.Ε.”
– Της αντιπροέδρου τους Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κας Ρόδης Κράτσα, που θα μιλήσει για τη στρατηγική επενδύσεων στην Ε. Ένωση.
– Του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου.
– Του προέδρου του Invest in Greece Agency κ. Αριστομένη Συγγρού.
– Τον διευθυντή Ενέργειας του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου κ. Σόλωνα Κασίνη, που θα μιλήσει με θέμα “ΑΟΖ: Η περίπτωση και η εμπειρία της Κύπρου”.
– Του προέδρου των Βαλκανικών Επιμελητηρίων κ. Φειδία Πηλείδη.
– Του πρώην υπηρεσιακού υπουργού Ανάπτυξης καθηγητή Ευρωπαϊκής Οικονομίας Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ναπολέοντα Μαραβέγια.

Το συμπόσιο, που είναι υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, διοργανώνεται από την εταιρεία Επικοινωνίας, Δημοσιότητας, Εκδόσεων και Συνεδρίων fmw financial media way και χορηγοί ανέλαβαν ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς και η CYTA.

Υποστηρικτής είναι το Invest in Greece Agency και χορηγοί Επικοινωνίας η εφημερίδα “Ναυτεμπορική”, το ΑΜΠΕ και το Ινστιτούτο Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (ΙΕΝΕ).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024