Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣυνεδρίαση της Επιτροπής Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Λιμένων

Συνεδρίαση της Επιτροπής Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Λιμένων

Υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής του ΥΕΝ, κ. Βλάχου Γεώργιου, και με συμμετοχή εκπροσώπωντων συναρμόδιων Υπουργείων συνεδρίασε προχτές, Τετάρτη 18 Ιουλίου 2006, η Επιτροπή Σχεδιασμού […]

Υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής του ΥΕΝ, κ. Βλάχου Γεώργιου, και με συμμετοχή εκπροσώπων<...>των συναρμόδιων Υπουργείων συνεδρίασε προχτές, Τετάρτη 18 Ιουλίου 2006, η Επιτροπή Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ). Στη συνεδρίαση εξετάσθηκε και εγκρίθηκε η περαιτέρω προώθηση θεμάτων σχετικά με:


  • Έγκριση χρήσεων γης – όρων και περιορισμών δόμησης σε τμήματα της χερσαίας λιμενικής ζώνης αρμοδιότητας Οργανισμού Λιμένα Ελευσίνας Α.Ε. (ΟΛΕ Α.Ε.).

  • Εγκατάσταση Αποθήκευσης Ασφαλτικού Υλικού με μέγιστη αποθηκευτική δυναμικότητα 3.500 m3, εντός της ελεύθερης ζώνης, στη χερσαία λιμενική ζώνη αρμοδιότητας Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης Α.Ε. (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.).

  • Κατασκευή έργου αναβάθμισης στο νότιο μόλο του (παλαιού) λιμένα Μυκόνου.
  • Αλιευτικό καταφύγιο Πλύτρας Ν. Λακωνίας.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2932/01 η Επιτροπή Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ) αποτελεί ένα συντονιστικό – εκτελεστικό (διυπουργικό) όργανο, το οποίο θεσμοθετήθηκε προκειμένου να συνδράμει στην ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό – βελτίωση των λιμενικών υποδομών της χώρας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΣυνεδρίαση της Επιτροπής Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Λιμένων

Συνεδρίαση της Επιτροπής Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Λιμένων

Υπό την προεδρεία του Γενικού Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Βλάχου Γεωργίου και με συμμετοχή εκπροσώπων των συναρμόδιων Υπουργείων συνεδρίασε την Παρασκευή, 18 Μαρτίου, η […]

Υπό την προεδρεία του Γενικού Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας,<...> κ. Βλάχου Γεωργίου και με συμμετοχή εκπροσώπων των συναρμόδιων Υπουργείων συνεδρίασε την Παρασκευή, 18 Μαρτίου, η Επιτροπή Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ). Στη συνεδρίαση εξετάσθηκε και εγκρίθηκε η περαιτέρω προώθηση αρμοδίως θεμάτων σχετικά με:

  • Τροποποίηση εγκεκριμένων όρων δόμησης και χρήσεων γης στην χερσαία ζώνη λιμένα Λάγος.
  • Επέκταση προβλήτα στο Βίντσι Παροικιάς Δήμου Πάρου, νήσου Πάρου, Ν. Κυκλάδων.
  • Κατασκευή περιφερειακού δρόμου στο Β.Α. Τμήμα του λιμένα Χίου ανατολικά του φρουρίου Χίου.
  • Προσαρμογή και τοποθέτηση `Συστήματος προστασίας και ανάπλασης ακτών` στην περιοχή Λιμένι του Δήμου Οίτυλου, στο Ν. Λακωνίας.

Να υπενθυμιστεί ότι η Επιτροπή Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ) αποτελεί ένα συντονιστικό – εκτελεστικό (διυπουργικό) όργανο, το οποίο θεσμοθετήθηκε προκειμένου να συνδράμει στην ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό και την βελτίωση των λιμενικών υποδομών της χώρας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024