Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΤΑΙΠΕΔ: Παρατείνεται η ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον διαγωνισμό για τη Μαρίνα Αργοστολίου
Μαρίνες

ΤΑΙΠΕΔ: Παρατείνεται η ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον διαγωνισμό για τη Μαρίνα Αργοστολίου

Η διάρκεια της παραχώρησης ανέρχεται σε τουλάχιστον 35 χρόνισ, ενώ μπορεί να θεσπιστεί δικαίωμα προαίρεσης του Ταμείου για την περαιτέρω παράταση της διάρκειας παραχώρησης για επιπλέον 10 χρόνια, κατά το μέγιστο.

Το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, ανακοινώνει ότι παρατείνεται κατά έναν μήνα, έως τις 16 Δεκεμβρίου 2022, η καταληκτική ημερομηνία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στον διαγωνισμό για την αξιοποίηση της Μαρίνας Αργοστολίου στην Κεφαλονιά. Η χορήγηση παράτασης κρίθηκε σκόπιμη κατόπιν αιτημάτων ενδιαφερόμενων επενδυτών για λόγους διευκόλυνσης της διαδικασίας προετοιμασίας και μεγιστοποίησης του ανταγωνισμού.

Ο διαγωνισμός αφορά στην παραχώρηση υπηρεσιών λειτουργίας λιμένος (υπηρεσίες ελλιμενισμού και άλλες υπηρεσίες) και του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης των περιουσιακών στοιχείων εντός της χερσαίας και της θαλάσσιας ζώνης της Μαρίνας Αργοστολίου. Η διάρκεια της παραχώρησης ανέρχεται σε τουλάχιστον 35 χρόνια, ενώ μπορεί να θεσπιστεί δικαίωμα προαίρεσης του Ταμείου για την περαιτέρω παράταση της διάρκειας παραχώρησης για επιπλέον 10 χρόνια, κατά το μέγιστο.

Λεπτομέρειες της διαγωνιστικής διαδικασίας περιγράφονται στην Πρόσκληση Υποβολής Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024