Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΒ. Πατουλίδου – Θεσσαλονίκη: Τοποθετήθηκε η πρώτη ράμπα για άτομα με αναπηρία
Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία

Β. Πατουλίδου – Θεσσαλονίκη: Τοποθετήθηκε η πρώτη ράμπα για άτομα με αναπηρία

Πατουλίδου - Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία

Στόχος μας δεν είναι απλά να παρακινήσουμε την αγορά της Θεσσαλονίκης να συμβάλλει στην προσπάθεια μας. Ανοίγουμε όλοι μας τα μάτια και την καρδιά μας στο δικαίωμα της ελεύθερης πρόσβασης”, δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Βούλα Πατουλίδου.

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία και σύσσωμοι οι τουριστικοί ηγέτες της Θεσσαλονίκης έστειλαν το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Αυγουστίδης και  ο κ. Δημήτρης Αντωνίου βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Τσιμισκή 36, όπου τοποθετήθηκε η πρώτη ράμπα προσβασιμότητας ατόμων που κινούνται με αναπηρικό αμαξίδιο στην είσοδο του καταστήματος ΖΙΖΕΛ.

Σημειώνεται πως ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης θα προμηθεύσει άλλα 14 εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με τις συγκεκριμένες ειδικές ράμπες, στέλνοντας το μήνυμα τις ισότιμης πρόσβασης.

“ Όσα εμείς θεωρούμε αυτονόητα, για κάποιους συμπολίτες μας είναι αδύνατα. Η διασφάλιση της ελεύθερης και απρόσκοπτης πρόσβασης για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες, είναι ζήτημα κοινωνικής ισότητας και δικαιοσύνης. Και δημοκρατία. Στόχος μας δεν είναι απλά να παρακινήσουμε την αγορά της Θεσσαλονίκης να συμβάλλει στην προσπάθεια μας. Ανοίγουμε όλοι μας τα μάτια και την καρδιά μας στο δικαίωμα της ελεύθερης πρόσβασης.  Εκπαιδευόμαστε στην κοινωνική ισότητα”, δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Βούλα Πατουλίδου.

Υπεύθυνη Ροής - TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογράφος και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

31/01/2023
30/01/2023
27/01/2023
26/01/2023
25/01/2023