Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΒ. Κικίλιας: Ξεκινά η κατασκευή μαρίνας στο Μεγανήσι με χωρητικότητα 94 σκάφη
Έργα υποδομών στο Μεγανήσι

Β. Κικίλιας: Ξεκινά η κατασκευή μαρίνας στο Μεγανήσι με χωρητικότητα 94 σκάφη

Κατασκευή μαρίνας στο Μεγανήσι

«Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τις τουριστικές υποδομές και στις 13 περιφέρειες της χώρας», επεσήμανε για ακόμα μία φορά ο υπουργός Τουρισμού

Τα χέρια έδωσαν σήμερα ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας και ο Δήμαρχος Μεγανησίου, Παύλος Δάγλας, οι οποίοι συμφώνησαν για την κατασκευή μαρίνας στο καταφύγιο του όρμου Αθερίνου, προϋπολογισμού 5,5 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα υπεγράφη, με παρουσία του Βουλευτή Λευκάδας της ΝΔ κ. Αθανάσιου Καββαδά,  η παραχώρηση του τουριστικού καταφυγίου στο Δήμο Μεγανησίου, προκειμένου να κατασκευαστεί η μαρίνα, χωρητικότητας 94 σκαφών.

«Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τις τουριστικές υποδομές και στις 13 περιφέρειες της χώρας. Το Μεγανήσι είναι μοναδικός προορισμός που κερδίζει ολοένα και παραπάνω τουριστική κίνηση. Θα συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, με έργα υποδομής που τόσο ανάγκη έχει η χώρα, η Αθήνα, η Αττική αλλά και η νησιωτική Ελλάδα», δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός.

Ο Δήμαρχος Μεγανησίου Παύλος Δάγλας, επισήμανε ότι πρόκειται για ένα έργο πνοής για το Μεγανήσι και την ευρύτερη περιοχή του, που αφορά τη μαρίνα Αθερίνου Μεγανησίου.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024