Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΑυξάνονται τα ταξίδια των Ελλήνων στην Ταϊλάνδη
Συνέντευξη

Αυξάνονται τα ταξίδια των Ελλήνων στην Ταϊλάνδη

Συνέντευξη στο TravelDailyNews έδωσε η Malinee Nitikasetsunthorn, Διευθύντρια του Οργανισμού Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) στην Ιταλία στο πλαίσιο της επίσκεψης της στην Ελλάδα.

H Malinee Nitikasetsunthorn, διευθύντρια του Οργανισμού Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) στην Ιταλία, βρεθηκε στην Ελλάδα για να προετοιμάσει τις συναντήσεις που θα ακολουθούσαν μεταξύ των κυβερνητικών εκπροσώπων του τουρισμού Ελλάδας και Ταϊλάνδης. Σε συνέντευξή της στο TravelDailyNews αναφέρθηκε στην ανάκαμψη του τουρισμού στην Ταϊλάνδη, στις προσπάθειες του TAT για επαναθεώρηση του μίγματος τουρισμού που δέχεται η χώρα και στη στόχευση σε τουρίστες υψηλών εισοδημάτων, αλλά και στην σταδιακή αύξηση των τουριστών από Ελλάδα.

Το γραφείο του Οργανισμού Τουρισμού της Ιταλίας με έδρα τη Ρώμη, έχει στην ευθύνη του και τις Ελλάδα, Κύπρο, Ισπανία, Προτογαλία, Ισραήλ και Τουρκία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024