Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔ. Φραγκάκης: Σύσκεψη για τον τουρισμό στα Ιωάννινα και επίσκεψη στην Καστοριά
ΕΟΤ

Δ. Φραγκάκης: Σύσκεψη για τον τουρισμό στα Ιωάννινα και επίσκεψη στην Καστοριά

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί  στο ξενοδοχείο Dulac, σε συνεργασία με την ‘Ενωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων μαζί με τις τοπικές αρχές και τους φορείς του τουρισμού.

Σύσκεψη για τον τουρισμό στα Ιωάννινα πραγματοποιεί την  Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί  στο ξενοδοχείο Dulac, σε συνεργασία με την ‘Ενωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων μαζί με τις τοπικές αρχές και τους φορείς του τουρισμού. Θα συμμετάσχουν επίσης βουλευτές Ιωαννίνων, ο περιφερειάρχης και αντιπεριφερειάρχες Ηπείρου, δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι Τουρισμού.

Νωρίτερα ο κ. Φραγκάκης θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη στα γραφεία της Περιφέρειας ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμο. Τέλος, θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τον Πρόεδρο και τα μέλη Δ.Ε.Ε.Π Ιωαννίνων.

Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου ο ΓΓ του ΕΟΤ θα επισκεφθεί την Καστοριά, όπου θα συμμετάσχει σε σύσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί από κυβερνητικό κλιμάκιο στην περιοχή. Στην συνέχεια θα μεταβεί στην Κοζάνη, όπου θα πάρει μέρος στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού έργου της Κυβέρνησης στην Δ. Μακεδονία, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024