Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-Διατροφή10 κορυφαία ξενοδοχεία με εντυπωσιακές πισίνες
Στην πρώτη θέση φιγουράρει ξενοδοχείο στη Σαντορίνη

10 κορυφαία ξενοδοχεία με εντυπωσιακές πισίνες

Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών www.trivago.gr επέλεξε βάσει δημοτικότητας και κριτικών των χρηστών και παρουσιάζει τα δέκα κορυφαία ξενοδοχεία με τις πιο εντυπωσιακές πισίνες.

Είτε πρόκειται για ξενοδοχεία με θέα τις χιονισμένες κορφές της Ελβετίας, είτε για ξενοδοχεία με θέα τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, είτε για ξενοδοχεία με θέα όλη τη Σιγκαπούρη και το Τέξας, όλα έχουν ένα κοινό. Διαθέτουν μια πισίνα που είναι η απόδειξη ότι κάποιες φορές η ανθρώπινη δημιουργία μπορεί να συναγωνιστεί σε ομορφιά τη φύση.

 1. Κατοικίες Ξενοδοχείο (Οία, Ελλάδα)

Στη Σαντορίνη, σε ένα από τα ωραιότερα νησιά του Αιγαίου, βρίσκεται το χωριό Οία και το πολυτελές ξενοδοχείο Κατοικίες. Χτισμένο αμφιθεατρικά δίνει την αίσθηση στον επισκέπτη ότι μπορεί να αγγίξει το γαλάζιο ουρανό, το μπλε της θάλασσας και το επιβλητικό ηφαίστειο που δεσπόζει ακριβώς απέναντι. Μαγευτική θέα και το δροσερό αεράκι του Αιγαίου είναι τα πρώτα πράγματα που θα προσέξει κανείς σε όποιο και από τα 27 δωμάτια και αν διαμείνει. Τα δωμάτια είναι χτισμένα μέσα στο βράχο και η διακόσμηση είναι λιτή αλλά με σαφείς παραπομπές στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και κουλτούρα. Το άσπρο χρώμα, το άπλετο φως και τα ξύλινα έπιπλα είναι τα κύρια στοιχεία που συνθέτουν την πολυτέλεια που προσφέρει το ξενοδοχείο Κατοικίες. Αυτό που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη είναι η infinity πισίνα που φαντάζει σαν να αποτελεί φυσική συνέχεια της θάλασσας, ιδανική για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης πίνοντας το αγαπημένο σας κοκτέιλ ή το πρωινό σας πριν βουτήξετε στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

2. Ξενοδοχείο W Retreat & Spa Maldives (Nord Ari Atoll, Μαλδίβες)

Το πολυτελές ξενοδοχείο W Retreat & Spa Maldives βρίσκεται σε ένα μικρό νησάκι, το Nord Ari Atoll Fesdu στις Μαλδίβες. Οι βίλλες του ξενοδοχείου έχουν θέα τον Ινδικό Ωκεανό και οι επισκέπτες που θα επιλέξουν να περάσουν εκεί τις διακοπές τους, έχουν τη δυνατότητα με το που θα κλείσουν πίσω τους την πόρτα του δωματίου να βρεθούν στην παραλία. Η διακόσμηση των δωματίων είναι απλή αλλά με στοιχεία της τοπικής παράδοσης και κουλτούρας. Φλοράλ διακόσμηση, στρόγγυλα τραπέζια, σκούρα ξύλινα έπιπλα και λευκές λεπτομέρειες συνθέτουν το τοπίο της πολυτέλειας. Μη παραλείψετε να ξοδέψετε κάποιες από τις ώρες στην υπέροχη πισίνα του ξενοδοχείου αλλά και να δοκιμάσετε μια σειρά από δραστηριότητες που προσφέρει το ξενοδοχείο όπως kite surfing, water skiing, καταδύσεις  και εκδρομές σε υφάλους. Αν δεν είστε fan των σπορ μπορείτε απλά να επισκεφτείτε το σπα του ξενοδοχείου και να δοκιμάσετε όλες τις υπηρεσίες ομορφιάς που προσφέρει ή να κάνετε yoga.

3. Ξενοδοχείο The Sarojin Thailand (Khao Lak, Ταϋλάνδη)

Το πεντάστερο ξενοδοχείο Sarojin βρίσκεται στην ακτή Khao Lak, μια από τις πιο τουριστικές τοποθεσίες  της Ταϋλάνδης. Καθένα από τα 56 διαφορετικά καταλύμματα που διαθέτει το ξενοδοχείο είναι καλά κρυμμένο μέσα σε θάμνους από άγρια φρούτα, εξωτικά δέντρα και βότανα και ο μόνος τρόπος για να μπείτε σε αυτό είναι αφού διασχίσετε έναν ιδιωτικό κήπο – ταράτσα. Η διακόσμηση των δωματίων είναι απλή και συνάμα πολυτελής. Το Ασιατικό στοιχείο είναι διάχυτο, πράσινες λεπτομέρειες, ξύλινα έπιπλα, χρυσά μαξιλάρια και μικρές πινελιές από άσπρο συνθέτουν το εξωτικό τοπίο που κάθε επισκέπτης προσδοκά από ένα ξενοδοχείο τέτοιων προδιαγραφών.  Χαλαρώστε στην τεράστια πισίνα που διαθέτει ή στο τζακούζι και δειπνήστε στα τραπέζια που βρίσκονται κυριολεκτικά πάνω στην πισίνα. Πριν από αυτό όμως μην παραλείψετε να αφεθείτε στα χέρια του έμπειρου προσωπικού του σπα που διαθέτει το ξενοδοχείο και κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα ταϋλανδέζικο μασάζ.

4. Ξενοδοχείο Cavo Tagoo, (Μύκονος, Ελλάδα)

Το πεντάστερο ξενοδοχείο Cavo Tagoo στη Μύκονο αιχμαλωτίζει  τους ταξιδιώτες με το λευκό εσωτερικό του και την πολυτελή ατμόσφαιρά του. Στο lounge κατάστρωμα στην πισίνα οι επισκέπτες έχουν την ψευδαίσθηση πως η πισίνα ενώνεται με τον ορίζοντα. Οι παραθεριστές μπορούν να χαλαρώσουν με τη συντροφιά lounge μουσικής σε ξαπλώστρες,  στην άκρη της πισίνας  ή στην επιφάνεια της πισίνας πάνω σε ξύλινους πάγκους . Τη νύχτα μινιμαλιστικά  φωτιστικά εφέ  δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δροσιστικά κοκτέιλς στο pool bar και να θαυμάσουν ταυτόχρονα σπάνια ψάρια στο ενσωματωμένο ενυδρείο. Η αρχιτεκτονική και η παλέτα χρωμάτων του ξενοδοχείου αντανακλούν το παραδοσιακό στυλ του νησιού.

5. Ξενοδοχείο Mardan Palace Antalya (Αττάλεια, Τουρκία)

Στην Αττάλεια στην Τουρκική Ριβιέρα, δεσπόζει το πέντε αστέρων ξενοδοχείο Mardan Palace. Χτισμένο στα πρότυπα παλατιού, έχει 560 διαφορετικού στυλ και κατηγορίας δωμάτια και καλύπτει μια έκταση 180,000 τετραγωνικών μέτρων. Τα δωμάτια έιναι διακοσμημένα με σκούρα και χρυσοποίκιλτα υφάσματα, κόκκινα χαλιά και χρυσές λεπτομέρειες. Η εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, με έκταση 16,000 τετραγωνικών μέτρων και κατατάσσεται στη λίστα με τις μεγαλύτερες πισίνες του κόσμου. Στη μέση της πισίνας δεσπόζει ένα τεράστιο (πάνω από 5000 μέτρα) ενυδρείο. Επιπλέον η ειδικά διαμορφωμένη πισίνα στο εξωτερικό του ξενοδοχείου με πάνω από 1500 διαφορετικά είδη ψαριών θα εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Το ξενοδοχείο διαθέτει δέκα διαφορετικά εστιατόρια με διαφορετικές κουζίνες, 14 μπαρ, μπουτίκ ρούχων και ένα τεράστιο σπα resort για να μπορούν οι επισκέπτες να χαλαρώσουν με τις θεραπείες ομορφιάς και αναζωογόννησης που αυτό προσφέρει.

6. Ξενοδοχείο Ubud Hanging Gardens (Ubud, Ινδονησία)

Το πολυτελές πέντε αστέρων ξενοδοχείο Ubud Hanging Gardens βρίσκεται στο θέρετρο Ubud στο Μπαλί της Ινδονησίας.  Ανάμεσα στις καλλιέργειες ρυζιού ξεπροβάλλουν 38 πολυτελείς βίλες που δεσπόζουν μέσα στην τροπική βλάστηση, τις ορχιδέες και τους καταπράσινους λόφους του ποταμού Ayung. Η διακόσμηση των δωματίων είναι τροπική, στο Ινδονησιακό στυλ, τα έπιπλα είναι σκουρόχρωμα και τα υφάσματα είναι πολύχρωμα σε τόνους του κόκκινου, του πράσινου και του πορτοκαλί. Η infinity pool του ξενοδοχείου εκτείνεται σε δυο επίπεδα και είναι φτιαγμένη από ειδικές πέτρες σε χρώμα ανθρακί που λαμπυρίζουν στο σκοτάδι. Σε συνδυασμό με τα καταπράσινα νερά της, ταιριάζει απόλυτα στο τροπικό περιβάλλον που την πλαισιώνει.  Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην ιδιωτική πισίνα με θέα τα καταπράσινα βουνά ή να κάνουν yoga στην ταράτσα του ξενοδοχείου και να απολαύσουν παραδοσιακό μασάζ στο σπα του ξενοδοχείου.

7. Ξενοδοχείο The Joule Dallas (Ντάλλας, ΗΠΑ)

Το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο Joule Dallas βρίσκεται στην καρδιά της πόλης του Ντάλας, στο Τέξας, ανάμεσα σε όλα τα καταστήματα και τα μπαρ. Ένα βήμα μακριά από την ξέφρενη νυχτερινή ζωή, το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι ιδανικό για όσους ταξιδέψουν στο Ντάλλας για δουλειές αλλά θέλουν να συνδυάσουν και διασκέδαση. Η διακόσμηση και στα 121 δωμάτια του ξενοδοχείου είναι μίνιμαλ και μοντέρνα και τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το γκρι, το άσπρο και το σκούρο καφέ σε συνδυασμό με κόκκινες λεπτομέρειες. Η πισίνα του ξενοδοχείου στη βεράντα του τελευταίου ορόφου είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή καθώς δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαμβάνουν τη μαγευτική θέα ενώ κοπλυμπούν. Το πιο εντυπωσιακό με την πισίνα είναι ότι τελειώνει σχεδόν δυο μέτρα πιο έξω από την επιφάνεια του κτιρίου και οι επισκέπτες μπορούν κυριολεκτικά να κολυμπούν και να έχουν την αίσθηση ότι αιωρούνται στο κενό.

8. Ξενοδοχείο The Cambrian Adelboden (Adelboden, Ελβετία)

Το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο Cambrian Adelboden βρίσκεται στο ορεινό Ελβετικό χωριό Adelboden στους πρόποδες της οροσειράς Wildstrubel. Όποιο και από τα 71 δωμάτια και αν επιλέξουν οι επισκέπτες θα έχουν θέα στην άγρια ομορφιά του βουνού και θα απολαμβάνουν τις χιονισμένες βουνοκορφές. Η διακόσμηση των δωματίων είναι σε γήινους και ζεστούς τόνους και τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το καφέ, το κρεμ και το κόκκινο. Η πισίνα του ξενοδοχείου είναι ίσως το highlight του ξενοδοχείου καθώς βρίσκεται στην ταράτσα του ξενοδοχείου και έχει θέα στο βουνό. Δίνει την αίσθηση στον επισκέπτη ότι είναι μόνος του στο κέντρο του κόσμου και έχει για μοναδική παρέα τη φύση. Οι υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο δεν σταματούν εδώ καθώς μια σειρά από θεραπείες ομορφιάς και περιποίησης σας περιμένουν για να τις δοκιμάσετε στο σπα του ξενοδοχείου.

9. Ξενοδοχείο Gran Hotel La Florida (Βαρκελώνη, Ισπανία)

Από την ατελείωτη πισίνα του ξενοδοχείου Gran Hotels la Florida στην Βαρκελώνη, απολαμβάνει κανείς τη θέα όλης της ισπανικής μητρόπολης  που κόβει την ανάσα. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν σε μια πισίνα 37 μέτρων, φτιαγμένη εξ΄ ολοκλήρου από μέταλλο, στο ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται σε ένα από τα υψηλότερα σημεία της Βαρκελώνης. Το πέντε αστέρων ξενοδοχείο βρίσκεται στο βουνό Τιμπιτάμπο, 500 μέτρα πάνω από την πόλη. Μετά από μια περιπετειώδη ημέρα, αυτό είναι το τέλειο μέρος για να περάσει κάποιος μια χαλαρή βραδιά. Ένα βουδιστικό spa, το εστιατόριο L’Orangerie καθώς επίσης και το αριστοκρατικό του design καθιστούν το ξενοδοχείο ως ένα high-class προορισμό. Το αρχικό κτίριο από το 1925 έχει υποστεί ολοκληρωτική ανακαίνιση. Πάνω από τους ιστορικούς τοίχους, ένα νέο κτίριο με μοντέρνο design και σύγχρονη τέχνη περιμένει τους επισκέπτες του.

10. Hotel Marina Bay Sands Singapore (Singapur, Singapur)

Το πέντε αστέρων ξενοδοχείο Marina Bay Sands έχει ίσως μια από τις εντυπωσιακότερες πισίνες που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Το ξενοδοχείο αποτελείται από τρεις διαφορετικούς πύργους 55 ορόφων που συνδέονται μεταξύ τους μοναδικά με μια ταράτσα – πισίνα. To roof garden του ξενοδοχείου έχει όνομα SkyPark και αυτό ακριβώς είναι. Ένα πάρκο μέσα στην αγκαλιά του ουρανού, μια όαση με δέντρα και αντί για λίμνη μια τεράστια πισίνα με πανοραμική θέα όλης της Σιγκαπούρης.  Η διακόσμηση και στα 2.500 δωμάτια του ξενοδοχείου είναι σχεδόν η ίδια και τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το μαύρο, το μπορντώ και το σκουρόχρωμο ξύλο. Μη παραλείψετε να δοκιμάσετε τις γκουρμέ γεύσεις του εστιατορίου, να πάτε μια βόλτα από το εμπορικό κατάστημα του ξενοδοχείου αλλά και από το καζίνο. Η καλύτερη ώρα της μέρας σας θα είναι παρόλα αυτά το βράδυ που θα απολαμβάνετε το ποτό σας στην τεχνητή όαση στην ταράτσα και αφού έχετε πάει θέατρο χωρίς να χρειαστεί καν να βγείτε από το ξενοδοχείο.

Η επιλογή των ξενοδοχείων βασίστηκε στις κριτικές των ταξιδιωτών και στη δημοτικότητα του κάθε ξενοδοχείου που προσφέρει εντυπωσιακή πισίνα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024