Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείς10 σημαντικοί λόγοι για τους Ελληνες να επισκεφθούν το Λονδίνο των Ολυμπιακών του 2012
Το VisitBritain προωθεί το Λονδίνο στους Ελληνες τουριστικούς πράκτορες

10 σημαντικοί λόγοι για τους Ελληνες να επισκεφθούν το Λονδίνο των Ολυμπιακών του 2012

Eνόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο, το VisitBritain δημιούργησε ένα χρήσιμο αρχείο το οποίο περιλαμβάνει 10 σημαντικούς λόγους που ευελπιστεί ότι θα βοηθήσουν τους Έλληνες τουριστικούς πράκτορες να προωθήσουν τον […]

Eνόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο, το VisitBritain δημιούργησε ένα χρήσιμο αρχείο το οποίο περιλαμβάνει 10 σημαντικούς λόγους που ευελπιστεί ότι θα<...> βοηθήσουν τους Έλληνες τουριστικούς πράκτορες να προωθήσουν τον προορισμό, καθώς και να καθησυχάσουν τυχόν ενδοιασμούς μπορεί να τους μεταφέρουν οι πελάτες τους, σχετικά με την προσβασιμότητα και κόστος διακοπών κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το 2012 θα είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για τη Βρετανία, η διοργάνωση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων και ο εορτασμός των 60 χρόνων βασιλείας της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ είναι γεγονότα που θα θέσουν την χώρα στο παγκόσμιο προσκήνιο.

Ένα ζεστό καλωσόρισμα, μια μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και πολλές προσφορές, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για να παροτρύνουν τους Έλληνες να επισκεφθούν ένα μοναδικό προορισμό.

1ος Λόγος
– Κάθε χρόνο το Λονδίνο και η Βρετανία διοργανώνουν χιλιάδες συναρπαστικές εκδηλώσεις, θεάτρου, μουσικής, χορού, κωμωδίας, κινηματογράφου, εκθέσεων τέχνης και ειδικές εκδηλώσεις – από το LondonΆs Theatreland μέχρι τα Φεστιβάλ του Εδιμβούργου με εκατομμύρια επισκέπτες να δίνουν ζωή σε αυτά τα γεγονότα και να συρρέουν για να ζήσουν τη πασίγνωστη οικοδομημένη και φυσική κληρονομιά.
– Το 2012 θα είναι ακόμα μεγαλύτερο και καλύτερο με κορύφωση την Πολιτιστική Ολυμπιάδα της Βρετανίας, έναν τετραετή εορτασμό που επιδεικνύει τις τέχνες και κουλτούρα της Βρετανίας.
– Τον Ιούνιο του 2012 θα εορταστεί η 60ή επέτειος διακυβέρνησης της βασίλισσας με εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα με τη φαντασμαγορία και τη προσωπικότητα για την οποία φημίζεται η Βρετανία.

2ος Λόγος
– Η βιομηχανία της Βρετανίας ενώνεται υπό την καμπάνια «Καλωσορίσατε στη Βρετανία» που στοχεύει να βελτιώσει την εμπειρία των επισκεπτών σε κάθε σημείο του ταξιδιού, από τη στιγμή που ξεκινάνε να σκέφτονται τη Βρετανία μέχρι τη στιγμή που θα επιστρέψουν σπίτι τους και θα πουν στους φίλους και
την οικογένεια τους για το ταξίδι. Βελτιώσεις που γίνονται για το 2012 περιλαμβάνουν ενισχυμένες εγκαταστάσεις και διαδικασίες στα αεροδρόμια και παγκόσμιας κλάσης εξυπηρέτηση στην πρωτεύουσα.

3ος Λόγος
– Πολλά από τα παγκοσμίου φήμης μουσεία και γκαλερί της Βρετανίας, όπως το Tate Modern του Λονδίνου, έχουν δωρεάν είσοδο και υπάρχουν δεκάδες πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ δρόμου όλο το χρόνο που οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν χωρίς να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ.
– Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν και να κάνουν περισσότερα στο Λονδίνο και τη Βρετανία με λιγότερα χρήματα, ειδικότερα αν εκμεταλλευτούν τις προσφορές του visitlondon.com και visitbritain.com, με εξαιρετικές προσφορές σε διάφορα προϊόντα από εισιτήρια για το θέατρο μέχρι και κάρτες Oyster.
Θα βρείτε πάντα προϊόντα με πλεονεκτική προμήθεια. Θα βρείτε πάντα μεγάλες προσφορές.

4ος Λόγος
– Η προσφορά δωματίων στα ξενοδοχεία του Λονδίνου αναμένεται να αυξηθεί κατά 12% έως το 2012 – μια αύξηση 13.300 δωματίων – παρέχοντας συνολικά πάνω από 123.000 δωμάτια στα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, προσθέτοντας τα καταλύματα χωρίς εστίαση και τις εστίες των πανεπιστημίων φτάνουν τα περισσότερα από 140.000 δωμάτια.
– Η Αγγλία είναι ήδη γνωστή για τις δυνατότητες στέγασης των 1.201.376 κλινών [593.000 δωμάτια] από απλές και άνετες μέχρι πολυτελείς επιλογές.

5ος Λόγος
– Τα πέντε αεροδρόμια του Λονδίνου, συμπεριλαμβανομένου του υπέροχου Heathrow Terminal 5, αποτελούν ένα παγκόσμιο κόμβο αερομεταφορών που εξυπηρετούν 637 αεροδρόμια σε όλον τον κόσμο. Το υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να υπερηφανεύεται για 30 αεροδρόμια με εξαιρετικές περιφερειακές, ευρωπαϊκές και υπερατλαντικές συνδέσεις. Μια συνηθισμένη ημέρα αυτά τα αεροδρόμια εξυπηρετούν 65.000 επισκέπτες αποδεικνύοντας έτσι την ικανότητα, την ευκολία και την εμπειρία της Βρετανίας, στη διαχείριση των αφίξεων.
– Ο σταθμός του St Pancras στο Λονδίνο είναι η θεαματική πύλη για τις σιδηροδρομικές υπηρεσίες του Eurostar από την Ευρώπη, έχοντας 27 αφίξεις κάθε ημέρα από το Παρίσι και τις Βρυξέλλες. Το St. Pancras θα είναι επίσης η κύρια είσοδος προς το Ολυμπιακό πάρκο μέσω της υπηρεσίας του Javelin τρένου
κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

6ος Λόγος
– Οι επισκέπτες του Λονδίνου, ανά πάσα στιγμή του έτους μπορούν να κάνουν σημαντική οικονομία στις διαδρομές με λεωφορεία, μετρό, τρένο και τραμ χρησιμοποιώντας τη διάσημη κάρτα Oyster. Οι επισκέπτες από το εξωτερικό μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα τρένα για οποιονδήποτε προορισμό στη Βρετανία εξοικονομώντας χρήματα με τις κάρτες BritRail. Και οι δύο διατίθενται στο visitbritain.com/shop

7ος Λόγος
– Η φιλοξενία, τα μέσα μεταφοράς και η ασφάλεια της Βρετανίας είναι συνηθισμένες στην εξυπηρέτηση μεγάλων εκδηλώσεων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Τα επτά χρόνια προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες προσέφεραν αρκετό χρόνο στις βιομηχανίες μας για να είναι έτοιμες να ανταπεξέλθουν κατά τη διοργάνωση των Αγώνων, αλλά και στην σταθερή ετήσια ζήτηση εκτός αυτών.

8ος Λόγος
– Πάνω από 350 χώροι και προμηθευτές έχουν ήδη υπογράψει ένα Καταστατικό Δίκαιων Πρακτικών και Τιμολόγησης με τo οποίo δεσμεύονται ότι οι τιμές τους κατά την περίοδο 1 Ιουνίου – 30 Σεπτεμβρίου 2012, θα είναι λογικές και δίκαιες. Το Καταστατικό αυτό είναι μια συνεργασία μεταξύ του Λονδίνου, του Βρετανικού Οργανισμού Τουρισμού και της Τουριστικής Βιομηχανίας του Ηνωμένου Βασιλείου. Και κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων…

9ος Λόγος
– Το Ολυμπιακό Πάρκο και η πλειοψηφία των Αγώνων θα πραγματοποιηθούν στο Ανατολικό Λονδίνο, με μικρό αντίκτυπο στα δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα του West End του Λονδίνου και της γύρω περιοχής.
– Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι παραδοσιακά ήσυχοι μήνες για το δίκτυο μεταφορών του Λονδίνου. Οι καθημερινές μετακινήσεις και οι ώρες αιχμής μετριάζονται, καθώς οι Λονδρέζοι επιλέγουν να πάρουν την αδεία τους τότε ώστε να συμπίπτουν με τις σχολικές διακοπές.

10ος Λόγος
– Αν και η πλειοψηφία των Αγώνων θα πραγματοποιείται στο Ανατολικό Λονδίνο, το πνεύμα των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων θα έρθει στους δρόμους του Λονδίνου και κατά μήκος της Βρετανίας δημιουργώντας μία αξέχαστη στιγμή να βρίσκεται κανείς στη Βρετανία.
– Σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Λαμπαδηδρομία θα χαράξει το δρόμο τους προς το Λονδίνο ενόψει των Αγώνων, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες να ζήσουν την Ολυμπιακή εμπειρία.
– Οι επισκέπτες στο Λονδίνο μπορούν να γίνουν μάρτυρες του θεάματος των Αγώνων χωρίς να έχουν εισιτήριο για το Μαραθώνιο, το Τρίαθλο και την ποδηλασία. Στη ακτή Jurassic του Dorset, απολαύστε το θέαμα των καλύτερων ιστιοπλόων καθώς αγωνίζονται έξω από το λιμάνι Harbour.
– Εναλλακτικά οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν με τους ντόπιους σε ένα από τα 18 Ζωντανά Σημεία από το Εδιμβούργο μέχρι το Plymouth για να γιορτάσουν το καλύτερο πάρτι της Βρετανίας. Αυτά δε θα είναι μόνο πόλος έλξης για τη παρακολούθηση των σπορ σε γιγαντιαίες οθόνες, αλλά και ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Ολυμπιακής εμπειρίας.
– Το Ολυμπιακό Πάρκο είναι μόνο 7 λεπτά από το σταθμό St. Pancras του Λονδίνου με το τρένο Javelin, με αφίξεις εκεί κάθε 3 λεπτά είτε από το σταθμό St Pancras είτε από το Ebbsfleet. Από το St. Pancras υπάρχει σύνδεση με πέντε γραμμές μετρό και 16 διαδρομές λεωφορείων.
– Επιπλέον το Ολυμπιακό Πάρκο θα είναι προσβάσιμο μέσω μετρό, τρένου, λεωφορείου, πούλμαν, από το ποτάμι, με τα πόδια και το ποδήλατο καθώς και τον πλήρως προσβάσιμο Docklands Light Railway που αποτελεί τέλεια επιλογή για άτομα με ειδικές ανάγκες και ο οποίος συνδέεται με αρκετούς από τους χώρους διεξαγωγής των Αγώνων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024