Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησης1ο Διεθνές Φεστιβάλ Πολιτιστικού Τουρισμού & Αθλητικών Ειδών Guiping China στην Κίνα
Πολιτιστικός τουρισμός

1ο Διεθνές Φεστιβάλ Πολιτιστικού Τουρισμού & Αθλητικών Ειδών Guiping China στην Κίνα

Το φεστιβάλ, με την ενσωμάτωση πολιτιστικών ανταλλαγών, προώθησης του τουρισμού, ένδυσης και αθλητικού διαγωνισμού, στοχεύει στην προβολή της βιομηχανίας κλωστοϋφαντουργικών και ενδυμάτων Guiping και της βιομηχανίας πολιτιστικού τουρισμού.

Το 1 |Φεστιβάλ Πολιτιστικού Τουρισμού και Αθλητικών Ειδών Guiping China ξεκίνησε στο Mule Town στην πόλη Guiping της αυτόνομης περιοχής Guangxi Zhuang της νότιας Κίνας την περασμένη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου.

Το Guiping, που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της επαρχίας Guangxi, βρίσκεται στη διασταύρωση των οικονομικών κύκλων του Δέλτα του ποταμού Pan-Pearl και του κόλπου Pan-Beibu.

Από τις αρχές του τρέχοντος έτους, η Guiping έχει ξεπεράσει τις αναπτυξιακές δυσκολίες εν μέσω της πανδημίας COVID-19 και επιτάχυνε την κατασκευή ενός μοντέλου σύγχρονης βιομηχανικής ανάπτυξης υψηλής ποιότητας.

Σκοπεύει να αναπτύξει πέντε μεγάλες βιομηχανίες και να φτάσει τη συνολική αξία παραγωγής τους τα 10 δισ. γιουάν ή ακόμη και να ξεπεράσει τα 50 δισ. γιουάν σε περίπου τρία χρόνια. Η κλωστοϋφαντουργία και η βιομηχανία ενδυμάτων κατατάσσονται στην πρώτη θέση στις πέντε μεγάλες βιομηχανίες. Το Guiping Textile and Garment Industrial Park θα προσπαθήσει να γίνει η μεγαλύτερη παραγωγική βάση της Κίνας για αθλητικά είδη.

Το φεστιβάλ, με την ενσωμάτωση πολιτιστικών ανταλλαγών, προώθησης του τουρισμού, ένδυσης και αθλητικού διαγωνισμού, στοχεύει στην προβολή της βιομηχανίας κλωστοϋφαντουργικών και ενδυμάτων Guiping και της βιομηχανίας πολιτιστικού τουρισμού με πολλαπλούς τρόπους, επιταχύνοντας τον μετασχηματισμό και την αναβάθμιση της βιομηχανίας κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και ενδυμάτων και διαμόρφωσης ενός νέου προτύπου ανάπτυξης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024