Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑδεια παραμένουν τα ξενοδοχεία στην περιοχή του Μεξικάνικου Κόλπου
Πλήγμα στον τουρισμό η πετρελαιοκηλίδα

Αδεια παραμένουν τα ξενοδοχεία στην περιοχή του Μεξικάνικου Κόλπου

Ενώ η τουριστική περίοδος στον Κόλπο του Μεξικού βρίσκεται στην υψηλή της περίοδος τα ξενοδοχεία παραμένουν με πληρότητες της τάξεως του 50% λόγω της μόλυνσης που έχει επιφέρει στην περιοχή η πετρελαιοκηλίδα. Οι παραλίες της Florida και της Alabama αντί να σφίζουν από κόσμο υπάρχουν μόνο ορισμένες ομπρέλες εδώ και εκεί…

Ενώ η τουριστική περίοδος στον Κόλπο του Μεξικού βρίσκεται στην υψηλή της περίοδος τα ξενοδοχεία παραμένουν με πληρότητες της τάξεως του 50% λόγω<…> της μόλυνσης που έχει επιφέρει στην περιοχή η πετρελαιοκηλίδα. Οι παραλίες της Florida και της Alabama αντί να σφίζουν από κόσμο υπάρχουν μόνο ορισμένες ομπρέλες εδώ και εκεί.

Οι επιχειρηματίες της περιοχής δηλώνουν ότι οι ακυρώσεις κυρίως από αλλοδαπούς τουρίστες άρχισαν να έρχονται κατά χιλιάδες μετά τις 22 Απριλίου που έγινε το ατύχημα και το πετρέλαιο άρχισε να χύνεται στη θάλασσα. Στα εστιατόρια οι λιγοστοί πελάτες ρωτούν αν το θαλασσινό φαγητό είναι ντόπιο ή εισαγόμενο, προτιμώντας το εισαγόμενο! Οι άνθρωποι που έχουν εξοχικά σπίτια προτιμούν να κολυμπούν στις πισίνες αντί για τη θάλασσα.

Οι λιγοστοί τουρίστες που δεν μπορούσαν να ακυρώσουν και τελικά επισκέφθηκαν την περιοχή είναι απογοητευμένοι και δηλώνουν ότι δεν θα πάνε και του χρόνου. Μια οικογένεια από τη Γερμανία δήλωσε ότι «ήρθαμε γιατί είχαμε προπληρώσει τα πάντα και ελπίζαμε να είναι ΟΚ. Δυστυχώς όμως είμαστε απογοητευμένοι. Τα παιδιά παραπονιούνται ότι έχουν δερματικές ενοχλήσεις από τη θάλασσα, δεν εμπιστευόμαστε το φαγητό που τρώμε και βλέπουμε ότι μερικές φορές η παραλία είναι βρώμικη».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024