Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαAegean Speed Lines: Αναστολή δρομολογίου Πειραιάς-Σέριφος-Σίφνος-Μύλος – Η ανακοίνωση της εταιρείας
Ακτοπλοΐα

Aegean Speed Lines: Αναστολή δρομολογίου Πειραιάς-Σέριφος-Σίφνος-Μύλος – Η ανακοίνωση της εταιρείας

Η εταιρεία επικαλείται για την απόφασή της την πανδημία, την εκτόξευση των τιμών του πετρελαίου και την ύπαρξη πολλαπλών δρομολογίων.

Αναστολή δρομολογίων ανακοίνωσε η Aegean Speed Lines, που διεξήγαγε το δρομολόγιο Πειραιάς – Σέριφος – Σίφνος – Μύλος με το ταχύπλοο Speedrunner III. Η εταιρεία επικαλείται για την απόφασή της την πανδημία, την εκτόξευση των τιμών του πετρελαίου και την ύπαρξη πολλαπλών δρομολογίων.

Η ανακοίνωση της εταιρείας
“Από το 2005 και με συνεχή παρουσία 17 ετών στην Ελληνική Ακτοπλοΐα, η πανδημία covid/19 και η εκτόξευση των τιμών πετρελαίου οδήγησαν την διοίκηση της Aegean Speed Lines στην αναστολή δρομολόγησης ταχυπλόων σκαφών στην ακτοπλοΐα και ειδικότερα στις Δυτικές Κυκλάδες.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή μας την απόφαση την δεδομένη χρονική στιγμή έπαιξε η  κατανομή του μεταφορικού έργου όπως αυτή διαμορφώθηκε κατά το 2021, καθώς και η ύπαρξη πολλαπλών δρομολογίων για την τρέχουσα περίοδο, σε βαθμό πολλαπλάσιο των πραγματικών αναγκών της συγκεκριμένης γραμμής.

Η Aegean Speed Lines θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους την στήριξαν σε αυτή την μακρόχρονη πορεία, τόσο τους φίλους επιβάτες και ακόμα περισσότερο τα πληρώματα μας για την κατάθεση ψυχής και την αυταπάρνηση τους στις κοινές μας προσπάθειες.

Ο Όμιλος Ευγενίδη προτίθεται να συνεχίσει την παρουσία του στην ακτοπλοΐα, πάντα αφουγκραζόμενος τις ανάγκες και παρακολουθώντας τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στο ακτοπλοϊκό τοπίο”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024