Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑκόμα μια διεθνής διάκριση για την Aegean Airlines

Ακόμα μια διεθνής διάκριση για την Aegean Airlines

Η Aegean Airlines είναι η νικήτρια εταιρία του βραβείου Palme dΆ or που απονέμει ο ERA (EUROPEAN REGIONS AIRLINE ASSOCIATION), ο Σύνδεσμος Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιριών. Το “ERA Palm dΆor” […]

Η Aegean Airlines είναι η νικήτρια εταιρία του βραβείου Palme dΆ or που απονέμει ο ERA (EUROPEAN REGIONS AIRLINE ASSOCIATION), ο Σύνδεσμος Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιριών. Το “ERA Palm dΆor” επιβραβεύει<...>την συνεχιζόμενη απόδοση και υπεροχή και απονέμεται σε εταιρίες, οι οποίες έχουν διακριθεί με τα βραβεία ERA Airline of the Year για τουλάχιστον 3 συνεχόμενα έτη. Tο βραβείο “Palme dΆ or” απονέμεται μόνο μία φορά και η νικήτρια εταιρία το κατέχει για πάντα.

Η Aegean είναι μόλις η τρίτη αεροπορική εταιρία στον eυρωπαϊκό χώρο που γίνεται αποδέκτης τέτοιας τιμητικής διάκρισης. Η απονομή έγινε στις 18 Οκτωβρίου 2007 στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ERA.

Σύμφωνα με τους κριτές, που απονέμουν την διάκριση αυτή και οι οποίοι προέρχονται από το σύνολο της αεροπορικής βιομηχανίας της Ευρώπης, το Palme dΆor απονέμεται στην Aegean για την σταθερή προσήλωσή της στην ασφάλεια, την ποιοτική εξυπηρέτηση, την μεγάλη ανάπτυξη του δικτύου της, αλλά και την υγιή χρηματοοικονομική της ανάπτυξη στα προηγούμενα χρόνια. Ο Γενικός Διευθυντής του ERA κ. Μike Ambrose δήλωσε: «Τα τέσσερα από τα 7 τελευταία χρόνια η AEGEAN έχει τιμηθεί με το βραβείο «Airline of the Year». Αυτή η συνεχής εξαιρετική επίδοση δικαιολογεί πλήρως την τιμή που της απονέμεται με το Palme dΆ or”.

Ο Πρόεδρος της AEGEAN κ. Θεόδωρος Βασιλάκης, παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε: «Η Aegean αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Ευρωπαϊκή αεροπορική κοινότητα για την τιμή και την αναγνώριση που της αποδίδεται απονέμοντάς της την σπάνια αυτή διάκριση. Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και τους 2.000 υπαλλήλους της Aegean και να τους αφιερώσω αυτό το βραβείο που απεικονίζει τις προσπάθειές τους όλα αυτά τα χρόνια και την προσήλωσή τους στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών».

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι η Aegean βραβεύεται για 5η φορά από το ERA, έχοντας αποσπάσει το 2000 το χάλκινο βραβείο, το 2004 το χρυσό βραβείο της Αεροπορικής Εταιρείας της Χρονιάς και το 2005 και 2006 το ασημένιο.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

06/02/2023
03/02/2023
02/02/2023
01/02/2023
31/01/2023