Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείς`Αμεση η κινητοποίηση για τυχόν εντόπιση Ελλήνων τουριστών μεταξύ των θυμάτων στο Λονδίνο

`Αμεση η κινητοποίηση για τυχόν εντόπιση Ελλήνων τουριστών μεταξύ των θυμάτων στο Λονδίνο

Μόλις έγιναν γνωστά τα τραγικά γεγονότα του Λονδίνου, και κατόπιν οδηγιών του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, συγκλήθηκε άμεσα σύσκεψη στον ΕΟΤ με τον Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδος (HATTA), προκειμένου να υπάρξει συντονισμός με ελληνικά και αγγλικά ταξιδιωτικά γραφεία για την τυχόν εντόπιση…

Μόλις έγιναν γνωστά τα τραγικά γεγονότα του Λονδίνου, και κατόπιν οδηγιών του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου,<...>συγκλήθηκε άμεσα σύσκεψη στον ΕΟΤ με τον Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδος (HATTA), προκειμένου να υπάρξει συντονισμός με ελληνικά και αγγλικά ταξιδιωτικά γραφεία για την τυχόν εντόπιση Ελλήνων τουριστών μεταξύ των θυμάτων.

Δόθηκαν οδηγίες προς το γραφείο του ΕΟΤ στο Λονδίνο, το οποίο, σε συντονισμό με τις ελληνικές πρεσβευτικές και προξενικές αρχές, βρίσκεται σε επαφή με τους εκεί τουριστικούς πράκτορες για να διευκολύνει τις σχετικές έρευνες.

Εξάλλου, υπάρχει συντονισμός και άμεση συνεργασία μεταξύ των γραφείων του Προέδρου του ΕΟΤ, κ. Α. Καλογερόπουλου – Στράτη, του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης, κ. Πάνου Λειβαδά, του Αναπληρωτή Εκπροσώπου, κ. Ευάγγελου Αντώναρου και με το Υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο έχει την ευθύνη του συντονισμού.

Μήνυμα Αβραμόπουλου προς το Δήμαρχο του Λονδίνου

Στο μήνυμα που απηύθυνε ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος προς το Δήμαρχο του Λονδίνου κ. Ken Livingstone, αναφορικά με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο, τονίζει μεταξύ άλλων τα εξής:

“Εκφράζουμε τη βαθιά λύπη, την αγανάκτηση και την οργή για τα τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα του Λονδίνου, την επομένη της ανάληψης των Ολυμπιακών Αγώνων, συμβόλου συνύπαρξης πολιτισμών και λαών, καθώς και τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των αθώων θυμάτων. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό των δοκιμαζόμενων πολιτών του Λονδίνου και των Αρχών, εκφράζοντας την αποφασιστικότητα των ελεύθερων και δημοκρατικών λαών να ορθώσουν το ανάστημα τους και να δώσουν ένα τέλος στη δράση των εκφραστών της τυφλής βίας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024